BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, June 23, 2008

Inspection + Bengkel = ??

Haloo... erm ari ni seperti biasa aku keje.. tapi lain ckit.. patutnye ari ni aku ade bengkel anugerah kualiti sampai ari rabu ni, tapi aku malas giler nak melayan diorg.. aku sign attenden, pas tu aku cakap pagi aku kene buat inspection kat premis2..so, ptg baru aku leh join diorg... adoii aii, kalu la badan ni boleh dibahagi2kan kepada 2 ke, 3 ke, 4 ke, kan senang...
xpelah, nama pon keje.. tapi masalahnya ni keje2 sampingan, bukan keje hakiki.... hu3...
Then, pagi aku gi inspection with my 'sugar dad' n 'sugar mom' (hehehehe ~~ my boss ler).. almost 10 premises kitorg gi lawat at kuchai entrepreneur's centre n kuchai business centre.. aduhh, turun naik tangga..boleh kurus kalu mcm ni slalu..

after lunch terpaksa lek office coz aku nak gi bengkel anugerah kualiti.. aku tgk group aku jenis ok la cuma mcm nak 'expired' ckit.. huhuhu.. terpaksa la berkeje ngan diorg, discuss ape yg perlu.. discuss punye discuss xperasan jam dah kol 5... hu3.. trus prepare nak lek..

my fren, afiz ada invited me to attend talk utk business, tapi aku penat gilerrr... letih.. sorry Fiz..
bukan xnak join ur talk but very tired..

about oyin, kata nak comments my blog?? mane dia????

(termenung mengenangkan nasib badan)....

2 comments:

Oyin said...

hahahaha
sudah blh ka...
sudah pndai ek...
pasni ajo aku lak huhu

Muhamad Khairuddin Jamal said...

ajo ape beb?? huhuhu