BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, September 15, 2009

The best Iftar of the year...

Semalam kitorg berkompol dan berbuka puasa sebelum masing2 balik kampung..
Pada aku kali ni mmg the best berbuka bersama2...
kali ni kitorg decided berbuka di Delicious, Mid Valley...


sorang demi sorang datang dan berkompol di situ..
dan masing2 order makanan masing2 utk berbuka..
aku order Green Curry Chicken dan Manggo Lycee & Kaffir Blast..
lebih kurang la kot nama dia, xingat lak..huhu..


kali ni aku rasakan mmg happening...
ape tak nye, dok kat sofa then buat mcm rumah sendrik..
dah la org lalu lalang..ada gak yg menyaksikan telatah kitorg..gegegege
nasib la kan..;P

lepas makan, ada lak dessert utk kitorg makan...
seorg gadis buat muffin coklat utk kitorg.. wahh sedapnye...
ada gak yg bwk cookies.. utk dirasa katanye..hihi..


lepas tu mulalah sesi berbalas kad raya...
sorg sorg serahkan kad masing2...dan baca depan2 semua org..
ada yg kelakar ada yg sayu gak..
ntahlah..mcm2 perasaan aku rasa..
walaupun ada yg baru kenal tapi aku dah rasa mesra..
mungkin bulan ni bulan yg mesra.. aceehhh lagu siti lak termasuk...gegege..


memang kali ni moment yg xakan aku lupakan sampai bile2...
seronok, happy, sedih pon ada sebab pas ni masing2 dah xjumpa...
lek kampung masing2..tp pasti raye kali ni lagi meriah dengan gelagat masing2 beraya...tunggu... ;P



nota tangan:
anak kambing dalam gua,
terima kasih semua.... ;)

2 comments:

Frid Firdaus said...

Iftar paling best for me...
Semua buat yang terbaik untuk yang lain.
Sayu tu mesti i nye kan sampai memasing takleh nak baca depan yg lain-lain...
anyway...thank you Khai!

Hanya Aku Sorang said...

hahaha... fhm2 sendrik la... :P