BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, October 21, 2009

Gathering Ghaye

Mintak ampun mintak maaf kepada sesiapa yg tertunggu2 entry baru aku...
Lepas ghaye mmg aku sibuk tahap cipan bertanduk..
biasalah, masa ghaye aku cuti lama..pas ghaye, amek ko..huhu...

kali ni aku nak citer pasal gathering ghaye ngn sahabat2 baik aku...
bertarikh 10 Oktober 2009, kitorg pilih tarikh yg agak sesuai...
bertempat di HQ kami, kediaman cik Nanie Kondo Cengal, Bandar Sri Permaisuri.. hihi...


kali ni ber'pot luck' lah kite... masing2 bawak makanan masing2, xkire la masak ke ape...
aku kesempatan beli laksa penang jer kat KJ ni.. nasib baik la sedap..huuhuu...
kenyang sangat2... yg pasti aku suka lauk kurma yg abg zaidi ngn Nanie masak..
kuah kacang ngn nasik himpit, xlupa rendang ayam pencen...peveret aku ler..huhu...
sampai sekarang masih terasa-rasa kesedapan dishes yg ada pada masa tu...


lepas tu, kitorg beramai2 gi umah kenalan kat USJ.. makan lagi..huhu..
aku just makan dessert jer.. pastu masing2 nak pekena kopi lak, kitorg gi old town white coffee, jln Yap Kwan Seng.. yg pasti semuanya berbaju ghaye, siap bersamping..hihi...


rasa sronok gak, bukan selalu dapat buat camni...
yg penting, dapat lepak sesama... maklumlah, masing2 sibuk dengan urusan masing2, so bile bertemu pasti happening.. :)


nota tangan:
tahun depan pasti ada lagi... insyaAllah.. :)

4 comments:

Hazlina Hassan said...

Next year ada HQ2 taw...so bleh wat sana. Make sure sume tak kawen lagi so that bleh wat cam ni...kalau dh kawen kena minta permission laki/bini :) ahahah

Khai Zachrull said...

wow, ada HQ baru...hihiii...
takat ni i xde plan nak kawen lagi, so don worry.. :P

Cik Wanie said...

alolololo,
cute sungguh pic yg last tue,
suker nengok tau,
hurm

Khai Zachrull said...

cik wanie:

hahaha.... cute eh? cute lagi cik wanie... ;) btw, thanks a lot..