BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, July 23, 2009

Besday Cake dan Yap Kwan Seng

Besday cake??
aku dapat besday cake lagi..
dari sugar mummy aku... hihi..
2nd boss aku ler... cik illa..
tetibe tghari dia bwk datang..
secret recipe.. dia mmg pelanggan tetap secret recipe..gegege..


ni lah kek nye..
kek coklat..
feveret aku nih..hihi..
kenapa Dean? bukan Khai?
untuk pengetahuan korang, kat opis semua org panggil aku dean,
sebab dulu masa aku baru masuk keje, dah ada org nama khai..
so aku amek la nama dean tu utk di pejabat...huhuhu..

malam pulak aku dan abg wary gi Old Town White Coffee,
jalan Yap Kwan Seng..
sebenarnya dah berjanji ngn sahabat aku yg bekeje di perak,
si Izmairol.. kebetulan dia ada di KL, so kitorg nak lepak sesama di OTWC..
bukan kami bertiga saje, tapi Frid n Che Mie pon ada..
si Izmairol yg agak pendiam, tetapi si Che Mie pulak bnyk cakap..hihi..
suka gak denga celetoh dia..
1st time jumpa diorg nih..
borak punye borak kol 1 lebih baru lek..huhu..
ape2 pon, aku selesa jer..
harap dapat ketemu lagi.. gegege...


nota tangan:
rasa mcm tiap2 ari besday aku..gegege

8 comments:

nen said...

dean, hepi belated. actually aku simpan ko nyer bday dlm hp, nk msg tapi xsure no apa yg ko pakai sekarang ni. so, dlm blog je yer. selamat hari tua :)

-nen

Frid Firdaus said...

Tu la...first time jumpe u...
heheheh~

Hanya Aku Sorang said...

nen:
thanks bnyk2.. aku pakai 012 tu ler.. huhu..

frid:
sila kontrol gedik! ;P

Frid Firdaus said...

Hahahaha...title pada i...

roon itawaza said...

sedapnya kek...ngidam plak!

Hanya Aku Sorang said...

Frid: u ala2 diva...

Aza: dah berapa bulan? ;)

roon itawaza said...

dah 4 bulan ler...nak tahu Fb aper...

Jepp said...

Khai : lom mesra la sbb tu la xbyk ckp.. maybe letih gak kot.. insyallah kiye jumpe lg k. doakan iz cpt dpt tukar.. anyway thnx sbb bg mase jumpe iz.. krm slm kt abg wary.. :P