BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, July 30, 2009

Karaoke + Muvie [Obsessed]


Akibat dari rasa tak seronok ditukarkan,
malam tu aku pi karaoke ngn abg wary kat green box, bukit tinggi Klang..
kesian dia, terpaksa layan aku..
karaoke dari kol 9 mlm sampai 2 pagi.. gile kan?
cukup puas..tapi bile sampai rumah, rasa tak seronok tu masih ada lagi..
ape2 pon aku kene tempuh jugak..



Semalam lak, aku dah plan ngan Frid N Waja nak tgk muvie..
kali ni citer Obsessed lakonan Beyonce..
haha, ntah nape aku suka lak ngn Beyonce nih..
Cerita yg mengisahkan seorg pompuan psiko (Lisa)
yg mula nak rosakkan rumahtangga si Derek ngn Sharon (Beyonce)..
banyak la bende yg dia buat kat si Derek ni, tapi xberjaya..
sampai sanggup makan pil, konon nak bunuh diri demi Derek..
hubungan suami isteri ni mula retak akibat dari tindak tanduk si Lisa ni..
sampaikan diorg dok berasingan selama 3 bulan..
nak citer panjang lebar lak, ape2 pon korang tgk la citer ni sendrik yer.. hihi..
ape2 pon aku bg 7 1/2 bintang.. gegege


nota tangan:
menghayati lagu2 dan menjiwai watak dalam filem.. ;P

6 comments:

Dr. Darren said...

beyonce rocks!

Hanya Aku Sorang said...

yeah.. u too.. ;P

BoY@BellO said...

Jiwa jangan tak jiwa watak tu...pasni mesti ada babak yang sesuai untuk awak sorang :)

BoY@BellO said...

Jiwa jangan tak jiwai watak tu...nati pasti mesti ada watak baru pulak...kena jiwa yang lama dulu :)

BoY@BellO said...

Jiwa jangan tak jiwai watak tu...nati pasti mesti ada watak baru pulak...kena jiwa yang lama dulu :)

Frid Firdaus said...

Nama I diseru lagi...suka! suka!

At last Beyonce catfight...suka lakonan Ali Elba...gila psiko...

menjiwai watak dalam filem kan....i tau! i tau!