BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, July 19, 2009

My Bestday..

Hari ini genaplah aku 27 tahun..
huhuhu xsangka dah hampir cecah ke angka 30..
tapi ape yg penting, still nampak mcm sweet 17 kannn.. mwahahaha..

malam besday aku ngn sahabat sambut kat restoran Borneo Rainforest kat Sunway,
milik Datin Tiara.. sempat jugak tgk live band dia..
mcm enjoy gak..
mlm tu xde surprise ape2, tiada tepung, tiada telur..
semua tu dah cliche kannn.. hahaha..

pagi tadi bangun lewat.. sms ucapan selamat hari lahir ada jer masuk..
aku rasa tahun ni paling banyak sms aku terima..hihi..
tak cukup sms, kat facebook jgn ckp ler...
calling2 pon ader.. gegege..

tghari aku lunch kat Victoria Station, Taipan subang..
sahabat banje makan.. gegege..
then kali ni ade surprise..
mmg aku xsangka, dan xpenah terjadik dalam hidup aku..
tetibe ada kek dan dinyanyikan beramai2 oleh waiter2 yg kebanyakannya from Bangla..
hahaha..rasa teruja, malu, happy...
ape2 pon thanks bnyk2 buatkan aku happy..


lepas lunch aku bergegas ke pavillion..
sahabat2 aku dah tunggu disana..
katanye nak celebrate besday aku gak..
walaupon celebrate yg ringan2, kat baskin robins,
aku tetap enjoy n happy..
mmg hari ni milik aku..
aku tetap bersyukur ada sahabat2 seperti mereka..


lepas makan aiskrim, jalan2 jap..
then lepak kat Starbucks..
tgh2 lepak, terjumpa lak sahabat2 lain..
hahaha, bersepah2 kat pavillion kann.. hihi, jgn marah..
still dapat ucapan hari lahir..

hari ni rasa letih sgt..
tapi aku puas, puas bersama teman2 yg sangat istimewa bagi aku..
teman yg sentiasa buat aku rasa senang, happy dan mcm2 lagi..
harap persahabatan yg kite jalin xkan tamat sampai bile2.. insyaAllah..


nota tangan:
ingin tamatkan zaman bujang pada angka 29? boleh ker? hhuhu

6 comments:

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

so sweet celebration...hepi besday khai! :D stay young poreber!

WaJa said...

wah!!!sungguh teruja membaca nota kaki ini....

Hanya Aku Sorang said...

Nuar:
thanks.. ;)

Waja:
saya lagi teruja.. ;P

Frid Firdaus said...

Saya semakin teruja...hehehehe~

roon itawaza said...

wah...wah...siap mat bangla nyanyi lagi...kira tahap antarabangsa dah ni...

Hanya Aku Sorang said...

Frid: kann, nak gak teruja.. amek! amek! haha

Aza: nk buat camner, dah pi restoran yg pekejanya bangla..huuhu