BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, April 7, 2010

Rindu..


ketika dan saat ini
aku sangat merindui si dia...
aku tahu dia bukan milikku...
dia mempunyai bintang hati...
yang menyinari setiap sudut hidupnya..
Haruskah aku memendam rasa, meruntuh jiwa selama-lamanya?


nota tangan:
padah berkasih dengan kekasih org...

7 comments:

flyz said...

hurrmmm...cian ko,still xleh lupakan dia ekk,carila someone to hold dan blajar lupakan dia k..

Khai said...

flyz:

kisah cinta tlh ku buang jauh2.. kini cinta yg baru, tetapi.....

flyz said...

xbahagia ekk?...hurrmmm...xpe2 take ur time...xleh gak nak wat can ana kan...sometimes idup nih kejam tetapi xpe,ujian tu...mana tau ada yg terbaik di depan sana

Khai said...

:)

Cik Wanie said...

x perlah dear,
anggap saja tiada jodoh,
mungkin terlalu sukar utk lupakan dia,
tapi kita kena belajar ok:)

Khai said...

cik wanie:

huhuu... kan? bunga bukan sekuntum

akira sendoh said...

nak tau..akira suka ayat ni: barangkali yang kita suka itu bukan yang terbaik untuk kita dan yang kita tak suka itu yang terbaik untuk kita..jadi kita kena bljr menerima sesuatu dlm hdp kita..jadikan kisah semalam sebagai pengalaman untuk menempuh hidup..mari kita memulakan semangat baru..:)