BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, August 21, 2008

halfday....

Ari ni halfday koje... sebab xsihat... kene sesema..hujan maaaa.....huahuahuhuuuuuu....... tensi, tensi.....

Aku pon bosan dok umah, malas nak layan idung ni.. bersin jer 27 jam tanpa henti..huhuhu.. ntah nape, rasanye musim org demam, sesema la agaknye kot.. huhuhu..
Then aku sms kat abg wari "abg, bosan la dok umah..sesema teruk, nak tido pon xselesa...huhu.. free x??".. then dia ajak aku gi lek kampung dia kat sungkai coz nak amek anak dia.. dia ckp kat sana ada hot spring.. kat situ leh la nak mengubat sesema.. wahhh, bestnye... tanpa berlengah, aku amek towel ngn sluar mandi masuk dlm beg.. excited..hahaha...



Ini lah dia sign board "FELDA RESIDENCE HOT SPRING"....



Ini lah dia resortnye.. chantek x??

Masuk RM10/person.. agak murah la jugak.. then, tgk dah ramai giler.. eh, ari ni ari pe ek??? apasal ramai org?? rupanye cuti skolah daaaaa... huhuhu... lupa lak..
kitorg carik port untuk berendam tapi nampaknye hampa, penuh ngn budak2..huhuhu..

Ini lak gambo2 aku sekitar berada dlm resort hot spring ni....


Abg wari terus ajak gi private pool.. huhu, mahal giler..RM75/hours..tapi tempatnye tertutup n very privacy..xde sape nak skodeng.. (dalam kpala, leh bawak bini aku masa honey moon nnti.. hahahaha).. air dia mmg panas, tapi aku x sure mmg air panas smula jadik or buatan manusia semata-mata..huhuhu.. tapi best la, jakuzi.. hilang smua masalah dalam kpale otak....

dan ini, gambo2 seksi aku.. ahaks... larikkkkk!!!"

4 comments:

Oyin said...

aku demam gak ni...
tp kna dtg keje...sbb ada keje penting uwaaaaaaaa........

le célibataire said...

jgn lupo mkn ubat seh....

:: i l h a m a n s i z :: said...

makan obat..rehat besh2..oke..

Anonymous said...

lor...ni mesti dah berjangkit demam manja dr Abg Eq kamu nih...huhu bahaya...LOL... Ada mengidam buah-buahan tak, Khai?...pat pat order, kak kin suruh abg eq laks belikan..jgn mintak selori udah... hehehe ;)