BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, August 10, 2008

WeekeNd + Susuk

Minggu ni aku lek kg... mcm biasa la, kat kg.... mkn, mkn dan mkn.... huhuhuhu.. kali ni kejap jer aku lek, coz aku terpaksa lek KL awal sebab xde tiket. huhu..tu pon nasib... sampai KL kol 12.. dalam ati masih awal lagi ni... then call abg wari, tanye free ke x..aku mcm nak tgk muvie lak.. so dia pon ok jerr.. kitorg gi One Utama.. tengok citer Susuk...


SYNOPSIS :~~~

beauty has price. Soraya is a young trainee nurse who is starting to feel disaffected by her life. A chance introduction to the world of glamour piques her earlier ambition to be a star. She does not succeed at first. but she is told that the forbidden practice of susuk can help. she has to make a choice whether to stay the way she is or cross the line....

Meanwhile, Suzana is a prominent diva with an air of mystery.. she has long been a practitioner of the black arts due to her use of the extreme susuk keramat. every time she violates a taboo, a human life is required. we follow the eventful lives of these two women until we get to the true secret of this dreaded charm.



Erm, citer ni pada aku xde la takut sgt...biasa jer pada aku..aku bukan x support citer buatan malaysia, tapi pada aku Malaysia still dahagakan idea2 yang lagi bernas... Aku salute gak la coz diorang brani buat filem ni.. Aleeza kasim pon "berani mati" gak masa aksi kat swimming pool.. huhuhu....pada korang yg belum tgk tu, harap korang paham la baik2 jalan citernye...harap korang enjoy!!!

5 comments:

Amir said...

saya turut harapkan yang sama :-)

KhAi said...

sy bukan la pengkritik filem melayu yang hebat mcm yang lain.. just nak bagi pendapat.. huhuhu..

Anonymous said...

suzana is suraya, suraya is suzana.. same person but different face..hhuhu... buat org konpius....

myombak said...

hye sedara tgk moie tk ajak sehh....

Oyin said...

bg aku...
cite ni x best!!