BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, August 29, 2008

Merdeka + Kawan-kawan Lamaku.....

31hb Ogos 1957 hari kemerdekaan negara kita... dah 51 tahun dah merdeka... bile time bulan kemerdekaan ni, aku akan teringat balik zaman2 study dulu masa kat JB.. 5-6 tahun yang lalu.. uihhh, dah lama rupanya... mcm baru jer aku grad...huhuhu..... lagu yang jadik famos masa tu ialah KERANAMU MALAYSIA.. lagu baru masa tu... kitorg boleh buat aksi lagi masa nyanyi lagu tu..huhu, jadik nelayan la, petani la.. hahahaha.. lawaknya....

KITORANG tu adalah seperti berikut (skema siut.. hhihikkkhii)......


~~~~ rohaizad nasaha (ijat) a.k.a BAPAK...
sebab pe dipanggil bapak, sebab dia lebih tua dari kitorg... tahap wajib kawen... hahahaa.. dia ni kira sahabat baik aku la, pe xnya, sebilik dari sem 1 smpai last sem... huhu.. everything di kongsi bersama tntg kisah suka dan duka... share lain, xde ehhhh... :P

~~~~ Fairuz Rahmat a.k.a POOH
sebab pe dipanggil POOH, sebab dia minat giler ngan POOH Bear.. everything POOH.. xphm aku.. huhu.. now dah beranak dua.. padahal, dulu masa kat kolej, dia lansung dingin ngn lelaki.. xmo kapel2..huhu.. skrg, advance dari kami.....hahaha...

~~~~Sharifah Nadia Syed Fahmy a.k.a Nadia
aku xpanggil dia pape.. ntah, just nadia jer.. ada sesuatu ker antara aku dan dia?? cewah.... no comment... :P

~~~~ Irnayanti Taifiro a.k.a Iena (speaker pecah)
knape? sebab suara dia boleh dengar satu kolej kalu dia bercakap.. tapi boleh jadik bisu kalu dia hilang mood.. minah ni la satu2nya sahabat aku dari skolah menengah sampai masuk kolej yg sama, then keje pon yang sama.. now dah kawen, tgh pregnant..dok JB ikut laki.. sape laki dia??jeng jeng jeng....

~~~~ Mohamad Khalid Idrus a.k.a Khalid Jamlus (Prasan)
prasan mengaku dia kalid jamlus (pemain bola sepak)... huhuhu..dia ni kurang ckit la join kitorg.. sebab dia 1 semester jer ngn kitorg, pas tu gi UiTM shah Alam.. kalu korang nak tau, dia la laki kepada Iena.. kapel sejak semester 1 sampai la jadik laki bini...

~~~~ Salwana Md Salleh a.k.a Wannabe (Bahan)
dia ni serorg yg sangat lurus, lebih lurus dari bendul... hahaha... sebab pe aku kata BAHAN, sebab dia ni jadik bahan gelak kitorg... mmg klakar... wlupun lurus, tapi dia baik... kadang2 ada rasa geram, kadang2 rasa kesian... huhuhu.... yg pelik, dia ni bnyk kali tukar2 boyfren... hensem2 lak tu, kalah oyin.. hahahaha...

~~~~Norrina Esa a.k.a Oyin
panggil oyin sebab dia yg gelar diri dia oyin... xdelah gelaran lain yg kitorg bagi... errr, pasal oyin lak, xmo citer la.... nnti dia kutuk aku lek.... hahahahaa... lariikkkkkkk...

~~~~Suria Sulong a.k.a Mak Su
aku lupa la sorang lagi.. huhu mak su... nasib baik oyin ingatkan.. hahaha.. dia ni kira besfren nadia la... mana2 jer berdua.. ntah la.. hanya diorg jer yg tau... budak2 ni lak, siut jer ckp mak su pompuan simpanan aku!! wey, mak su tau ker korg cakap cam tu tentang dia?? hahaha..
[gambo mak su xde.. sebab pe? maybe sebab dia pompuan simpanan, so kene simpan ler.. huhu]




rindu kat korang smua...... All da best....

~~~~ masih segar dalam ingatan....




5 comments:

kin said...

Ucapan Khas utk Khai di mayadelilah.blogspot ;)

nen said...

Dean
Salam Ramadhan...
Pose Jgn Xpose...
:D

Oyin said...

oit!!
ko tertinggal pompuan simpanan ko arr...x baik ko nuih muahahahaa

le célibataire said...

salam merdeka.....khai....... salam ramadhan jugak..

Hanya Aku Sorang ~~ kHai@DeaN said...

Kak Kin ~~ TenQue... :)

nen ~~ salam ramadhan gak.... pose la babe... huhu

oyin ~~ sape?? oh ye, mak su.. huhu xde gambo di la.. xpe, nnti aku tulis lek.. huhu

le célibataire ~~ same goes 2 u..