BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, August 5, 2008

TiMe RajiN + FisH Spa....

Last nite, aku begitu rajin tetiba mengemas bilik aku...ntah nape suddenly rajin bangat.. lagipon my housemate xguna dah dia punye rak tv, so bagi kat aku.. so aku pon meng"adjust"...aku xde meja utk my laptop, so aku pon amek la rak (rak tv aku)..
ni la hasilnye meja laptop aku... tempat aku nak berchatting, membuat blog, mendonlod.. huhuhu...



tu citer pasal last nite, pasal aku rajin.. ni nak citer pasal ari ni (Selasa) lak... ari ni aku seperti biasa berkerja kol 8 until 5...kali ni aku gi inspection lagi, untuk rumah urut.. aku, kak nany n my boss gi Sungai Wang Plaza.. xbnyk massage centre rupanya.. xpelah.. kitorg dah penat berjalan, dari Sungai Wang PLaza ke Park Royal Hotel, terasa mcm nak massage gak kaki ni... kitorang gi Pavillion..then ternampak ada 1 massage centre..so, try jer masuk.. tgk ada fish spa.. wah best tu.. sejam RM38.00.. setelah selesai keje, kitorg dah nk blah la sebab mcm mahal lak.. tapi, disebabkan owner dia baik ati dan mulia orangnye, dia bagi kitorg free rasa "Fish SPA"..huhu..tanpa lengah masa, walaupun muka tersipu-sipu malu nak trima pelawaan, kami try jer... OMG, aku tgk ikan2nye dah besor2.. giler ke ape.. tapi xnak bagi owner tu kecik ati, kitorg try jer... masuk jer kaki tu, terus dikerumuni ikan2..aku tahan kegelian..merah padam muka aku menahan.. then, 10 minit kaki aku just rasa mcm vibrate jer..geli dah xde..aku just relax and tenangkan fikiran..lega gak rupanya.. ada sorang kakak tu bwk anak lelaki dia fish spa gak..dia kata dah slalu, so mcm dah xde geli.. skali cuba dah nak lagi..tapi kalu free la....



~~~ xde ke tokey2 massage body ker bermurah ati nak bagi massage percuma?? ;P

3 comments:

Anonymous said...

mak pi cepatnya update blog patut la bz kat YM, aku lak yg tak leh tido - boyaniz

kHai said...

hikhikhik.. biasa jer beb... apsal xleh tido?? ingat luver??

Oyin said...

weh...nk rase gak cmni...
jom gi sesama nk x??