BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, October 14, 2008

Bersawang + Open House


Entry ni macam pelik jer kan??
Adakah aku nak citer pasal
umah orang yg buat open house bersawang???
hahaha, tak kose aku nak ngumpat
pasal umh org dalam entry ni..
Aku cuma nak cakap,
blog aku ni dah bersawang labah2..
dah lama xde entry yg best2 untuk dikongsikan..
Malas tahap cipan bertanduk betol..huhuhu..

Ape2 pon, idup aku seperti biasa..
keje, makan, minum, mandi, tido, jalan2 cuci mata...
tu jer la..
cuma dalam bulan raye ni,
bnyk la open house yg kene pegi..
[sowie yer.. gambo xde sebab malas nak amek lak.. huhu]
berat badan pon dah bertambah..

bnyak lak tu 'spare-tyre'.. nak pi gym, mmg malas..
nak pi jogging, tiap2 petang ujan lak..
pagi mmg xsempat coz aku keje kol 7.30 pagi..
ader jer alasan aku ni kan..?? huhuhuhu
ape2 pon aku tetap heppy..
xde masalah yg sentiasa datang..
walau ade masalah pon.. aku try untuk

gembirakan hidup ini..



p/s : cik wanie n abg eQ ~~ x leh nak janji dapat datang or not ur open house coz my mom nak datang KL on that day..InsyaAllah... ;)

4 comments:

Oyin said...

oit!!
x jadik gi opn hse lak...
ni nk aku jadik partner ko ker x ni??
klau x...aku cabut blk kg arr huhu

Intan said...

slamat menikmati idup :D

cik wanie said...

ala,
x janji plak,
kata nak jadi kan wanie org pertama bloggers yg jumpa dia,
tgk kesian oyin tue,
hurm....

OYIN!!!!!!
pujuklah "buah hatimu" itu,
wanie nie dahlah susah nak trun kl,
huk huk huk huk...

ABG EQ!!!!!!
pujuklah khai nie,
hurm...
sedey dan nak nangis:"(

۩۞۩ FaHReeN ۩۞۩ said...

open house ajak la kawe:)