BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, October 19, 2008

Kekasihku Seru...


"Kau adalah milikku..."
Tetiba ada sesuatu makhluk ingin meresap ke dalam tubuhku..
aku meronta-ronta..
aku tak inginkannye... tidakkk!!!!
tiba-tiba handphone aku bunyik..
dari seseorg yg menyuruh aku bangkit untuk solat..
aku terjaga, rupa2nya aku bermimpi..

Inilah bahana aku tgk citer kekasihku Seru..
sampai terbawak2 dalam mimpi..
Adoii aii.. org lain, mlm minggu pi jalan2 ker, lepak2 ker..
tapi aku boleh layan citer ni dalam internet..
ada 11 episod.. xabis lagi citer dia rupanye..
start tgk dari kol 10...
abis kol 6 pagi... giler kannn??
lepas solat subuh baru aku tido..
kala ini aku baru bangun tido..
terpaksa bangun awal sebab bersiap2 untuk tghari ni..
actually aku xpenah tgk citer ni.. slalu dengar iklan jer..
[tv aku rosak..dah dekat 2 bulan... arrrrr....]
so, aku layan kat internet jer la...
lakonan umi aida mmg menjadik..
pelakon2 lain pon hebat gak..
tapi aku geram kat watak Marissa.. degil!! hihihihiii......
[emo la pulak]..
sape2 yg terlepas episod kat tv tu, leh la surf kat website TV3...
ape2 pon aku bagi 9 star kat citer tu...



~~~~ still ada lagi ker saka2 ni ekk????


4 comments:

Frid Firdaus said...

i suka watak cik lela...psiko siot...

DaK haNIe said...

dh mcm peminat tegar jek..
ekekekee...
citer tu best...tmbah lak kl layan sorang2..
mo pandang ats bwh kiri kanan..
=P

Padli said...

best ke cita nih??? aku rasa mcm biasa je....

Hanya Aku Sorang said...

frid ~~ suka gak.. menjadik jer kan? huhu

dak hanie ~~ layan dlm bilik gelap.. best sgt.. hahaa

padli~~ tgk kat tv bnyk iklan.. tgk kat internet xde.. tu yg phm jln citernye