BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, October 7, 2008

Sarang + Rayer + Keje + Sesema


Mak aiii, dah bersarang blog aku... maklum ler, tinggal lama.. mmg aku tak online lansung time raye.. sibuk beraye dan melayan org yg beraye... huhu.. ari ni dah start keje.. adoii, malas tol nak uat keje, so aku buat2 sibuk ngn blog aku ni.. hehe... kat opis pon ramai lagi yg cuti2 sakan.. raye sebulan.. uhu.. ari ni gak aku xsihat.. kene sesema laa.. huhu.. nampaknye halfday la aku ari ni.. hikhikhik.. "chief, tghari sy nak pi klinik.. ptg sy xde ehh..." sambil mata terkelip2, buat muka sedeh... "ok, berehhh....." hehehe, syg sgt kat chief aku... ptg kang xtau nk buat pe, mcm nak jalan2.. hehe...

5 comments:

eQbalzack said...

SELAMAT HARI RAYA KHAI...

MAAF ZAHIR BATIN...

Hanya Aku Sorang said...

slmt ari rayer abg eQ.... maaf zahir batin gakss.. ;)

cik wanie said...

khai...

selamat hari raya aidilfitri,
maaf zahir & batin....

nak jemput khai ke majlis rumah terbuka wanie kat kl,
mcm mana caranya yer:)
wanie x der no contact...
yg lain wanie dah jemput termasuk abg EQ tau:)

Hanya Aku Sorang said...

nnti khai sms kat u.. khai ada no fon u bagi dulu...

kin said...

huhu...merah nyer baju dier ;)