BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, August 17, 2009

Hujung Minggu...

Ku kira entri ni adalah entri tertinggal..
hehehe.. sibuk melayan perasaan..huhu..

sabtu lalu, bangun tido agak lewat..
hampir jam 2 ptg..hahaha...
ape tak nye, bersenggang sampai ke pagi..
kali ni aku ada tetamu yg sentiasa dialu2kan..
sape lagi kalu bukan Ahmad Firdaus dan Ahmad Hafizudin.. ;P
diorg tompang tido kat umah aku
akibat merayau-rayau di tgh kota sehingga ke pagi..

aku hidangkan diorg kek dari Baker's Cottage,
pemberian sesorg di ptg jumaat..
kek belated besday katanya..hhuhu...
selain kek, minuman aku sediakan juga..
yg sorg minum coffee, sorg lagi xmo minum coffee, nk soya..
syukur ada soya..hihi...
layanan sungguh istimewa utk mereka2 ini..haha..

masing2 bersiap2 dan berangkat pulang..
hanya aku tinggal seorang..
keseorangan sekali lagi...
rutin seperti biasa, housekeeping...
lupa pulak nak pakai mask..
bukan sebab H1N1, tp berhabuk kan..
aku amat elergi ngn habuk..huhu
maka, bersin lah aku sentiasa...
mula risau, takut gak ngn virus itu...
sehingga larut malam aku bersin dan selsema tidak kurang..
walaupun ubat dimakan sudah..huhuhu



Pagi ahad...aku bangun agak awal..
lebih kurang jam 10..hihhi, awal kann?
sesema masih tidak berkurang.. aku telan lagi ubat..

seperti dijanjikan, cik wanie ingin berjumpa ngn aku..
jauh dia dtg, alor star kan..
so, dlm keadaan xsihat tetap xmo hampakan ati org..
jumpa di Pavillion..asalnya kami berdua..dan akhirnya berempat..
siapa lagi klu bukan Frid n Hafiz..
borak punya borak, kitorg xtau berapa lama dah kat situ..
kebetulan, abg kerol sahabat dari facebook ada kat Pavillion gak..
ajak dia join kitorg skali..
mmg penuh keseronok pada masa tu..
borak, hilai tawa.. mmg heppy...
luaran nampak gembira, tp hati menangis siapa yg tahu...huhu..


berbalik citer tadi, hampir kol 5 lebih kami baru ke destinasi seterusnya..
cik wanie balik ke rumah saudara angkatnya, abg kerol lak ada tugas dia..
aku, frid dan hafiz seterusnya ke Cheras..ke rumah mak su si Hafiz..
sebelum ni pon aku dah kenal ngn mak su dia..
makan2 seperti biasa, klu dah sampai sana kan..hihi...
borak2 lagi... ntah berapa patah perkataan agaknya masa tu bercakap.hihi..

seterusnya, selepas maghrib kitorg singgah rumah nanie jap..
dah dekat kan.. makan2 lagi, minum2, borak2, gelak2, nyanyi2..hhiii..
sronok sgt.. hihi..
kol 10 lebih balik ler kami...
aku lak naik ler LRT...
soknya dah keje dah..huhuhu..
tu jer nak citer.. sekian terima kasih.. ;P


nota tangan:
sungguh bermakna sgt.. happy2, suke2... ;)

2 comments:

Frid Firdaus said...

ayooo....panjangnya...itu baru weekend nya aktiviti...
kalau weekly tak tau sampai berapa page..

Hanya Aku Sorang said...

hahaha... kann... ;P