BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, December 21, 2008

Ceritera Kawan...


Pukul 8 mlm terima sms dari kawan aku [keje same batch]...

"Bang.. kat mane?"

[maklum ler, aku lebih tua dari diorg smua.. smua pangkat adik2.. tapi diorg bukan "adik2'" k..]

"aku baru nak kuar.. pi sunway jap"
aku reply..

tetiba handfon aku kuar lagu Akon 'Dangerous'..

"Bang, kuar pi sunway ngn awek ker?? aku ngn akram nak ajak ko mkn kat oldtown white coffee.. tp lambat ckit larr"

si Hafiz call aku.. [baru kawen mamat ni mggu lepas..]

"mana ada aku kuar ngn awek.. awek yg xnak kuar ngn aku.. huhuhu..
ok dlm kol 10 aku sampai" seloroh aku..

setiba aku kat oldtown Kelana Jaya, depan UNITAR
[ceh siap sebut location lagi.. hihi]
diorg pon sampai..
adoii aii, mmg dah lama x borak ngn diorg ni..
macam2 borak.. kalu dah jumpa sekali2 mmg cam tu laa..

si Akram dah nak abis kursus kat Melaka,
dia saje je lek sini ujung mggu.. katanye kat sana xde program..
3 bulan kat sana..mmg buhsan..
nasib baik aku dah laluinya.. mmg tertekan.. huhu..
si Hafiz lak sejak kawen ni lagi la sibuk ngn bini dia,
org baru kawen kan.. hihi..

kawan2 yg lain pon sedang kursus sama ngn si Akram..
diorg ni serumah, kecuali aku..
diperingkat umur aku yg agak dewasa ni
[berbanding diorg]
rasanye dah xsesuai nak dok satu rumah 10 org..
masa zaman2 muda belia bleh la, satu bilik 2 3 org..
now, i need privacy.. dok berdua jer satu rumah..
bak kata Acha Saptriasa "berdua lebih baik"
tp korg jangan lak pikir bukan2..
aku ngn housemate aku xde ape2 hubungan mesra
melainkan hubungan teman serumah semata-mata...ngeeeee ;P

nota tangan:
"teman bermain"... ;P

13 comments:

cik wanie said...

TT....

kenapa awek x nak kluar ngn TT,
adakah TT x ajak dia kluar,
siapalah yg bertuah tue kan,
hurm...
jeles nie,
uwaaaaahhhhhh

cik wanie said...

TT...

"abg" jom temankan saya g beli brg2 dapur esk kat tesco blh?

tetiba kan nak rasa panggil "abg" gtue...

hehehehehehhehe:)

miSz.haNie said...

bang...
limau es 1..
es kasik kurang ehk..
~~ehk..silap..
wahahahahahah

Hanya Aku Sorang said...

wanie..

awek tu bukan gf la.. awek tu 'pompuan'... hihi..

nak panggil 'abg' ker? tua setahun jer, jgn nak gatai.. xmo rasa lagik tua.. huhuhu

********************************

dakhanie..

limau es xde.. limau blom berbuah.. huhu...
[kuang asem punyer budak! :P]

miSz.haNie said...

ooo..pgl "abg" ase tua yek..
kl camtu....
hanie pgl "UNCLE" jek la...
muahahahaha....
~~uncle khai..best kn..?!
hikss

Hanya Aku Sorang said...

ha'ah best sangat2... cute jer kan panggil 'uncle khai'?? [dlm nada perli.. hampeh ko dak hanie!]

miSz.haNie said...

wuu..UNCLE khai..
pehh...ase mcm uncle makin hensem la..
bila di pggl uncle nih..kn??
[mcm apek jual beskal pn ade...]
muahahahaha

~~larikkkkkk

Hanya Aku Sorang said...

mmg dah terbukti uncle khai hensem lagi kiut...
[apek yg mcm muka haku larr!!]

Lee said...

abg kew..??
x seswai hehe
weyyyy
sempenea aku komen blog ko rini menendakan aku nk present cz aku komen pd & ketika beday aku sedang hangat diperkatakan hehe
aku jela yg memperkatakan nya..

ps..weh lame ta kuar..ble nk jejalan ronda3 KLCC..banje aku restoran mahal3 siap de org pakai tuksedo gesek biol.la hehe

Hanya Aku Sorang said...

sorry aku betol2 hilangan ingatan hari ni hari ape n bape haribulan... hahahahaaa

ape? blanjer ko?? bleh, tp sebulm blanje, ko tlg masukkan duwet dlm akaun aku k... hahaa

cik wanie said...

TT...

apa geli panggil abg?
kalau mcm tue wanie panggil "darling" atau "sayang" blh?
wakakakakakka...

hanie lagilah,
suwoh panggil "uncle"
wakakakakakakakaka

Hanya Aku Sorang said...

wanie..

boleh ajer... ;P

cik wanie said...

TT....

blh ker,
hehehehhee,
kalau mcm tue oklah,
wanie panggil khai "sayang",
ok x?
hehehehehehehe:)

psssttttt,
i'm back to single,
huk huk huk