BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, December 17, 2008

Inspection @ suria KLCC + Diary


Suria KLCC..
ya, ari ni aku diarahkan buat inspection kat situ..
ramai gak org kat KLCC ni..
terasa rimas lak nak buat keje..huhu..
tapi demi negara terchenta,
terpaksa gak la aku menjalankan tugas2.. ngee...
dalam aku menjalankan tugas2,
dapat sms dari Afiz..sahabat aku yg keje Prudential..
[ceh, siap sebut lagi keje kat ne.. ngeee... :P]
saja ajak lepak pas keje.. katenye.. hhi..
pas keje aku pon bergegas ke kedai mamak terkenal..
sampai2 jer, dia bagi satu sampul surat..
uih, ape nih? duit ker?
rasuah apekah ini?
hhihiiii...

"diary laaaa" dia kata..
hahhaa, suspen jer aku..
aku pon terlupa, dah nak tahun baru rupanye..
kejap jer masa berlalu..


ni la diari yg dia bagi aku tu...
tapi ye la, aku hampir2 xingat..
aku blur sekejap bile dia bagi diari..
banyak benda dah berlaku dlm tahun ni..
tapi hanya ada dlm halaman memori aku jer..
biarlah aku simpan memori tu sampai bile2.. huhu
nota tangan:
"diari hatiku"

13 comments:

miSz.haNie said...

wawawa...
diary ati ku bagai..
next ct nurhaliza ke...
ahahahaha

Hanya Aku Sorang said...

ceh.. lagu tu lagu chinta TT masa tingkat 4 dulu tau.. huhuhu...

miSz.haNie said...

ooo...
br la tau...
TT kecik2 dh miang..
ahahaha
[mati la kene banned dr masuk blog TT pasni..ngee~~]

Hanya Aku Sorang said...

biasa la beb, sejak tadika dah pandai nak flirt2.. kik kik kik...

[yAN!e][pUTraJAya] said...

nak bear yg I'M YOURS tu bleh tak?

he he he

(^_^)

Hanya Aku Sorang said...

err.. nak ker? nnti TT xde kawan peneman ber'blogging'.. ngeeee...

cik wanie said...

TT...
nak bear pink tue blh x???
teringin nak bear kecik plak,
asyik dpt bear besar jer,

wah wah wah ,
diari hatiku tue,
clust kan...

Hanya Aku Sorang said...

hihi... jadik rebutan rupanye bear tu ek... not available... ngeee...

"biarkan aku...menjalin asmaraaa...dengan yang ku cinta..." hihihi

Hanya Aku Sorang said...

hihi... jadik rebutan rupanye bear tu ek... not available... ngeee...

"biarkan aku...menjalin asmaraaa...dengan yang ku cinta..." hihihi

cik wanie said...

ala,
x kira wpun "not available"....cik wanie tetap nak jugak...
sayang cik wanie x???
gtue kan....

matilah lps nie kena carutzzzzzzz,
adoilah

Hanya Aku Sorang said...

hahaha.. ada2 jer.. ;P

~ HuSnA FaDziL~ said...

cantik nyerr bilik dia..
ada bunga2 lagi..
bunga2 cinta kew..??
kuikuikui...
(^_^)v...

Hanya Aku Sorang said...

huhu.. tu baru amek part situ jer, lom tunjukkan 1 bilik.. jadik taman bunga dah.. hahahaa