BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, June 12, 2009

Hanya Aku + Dagu

Kali ni sajer nak bercerita pasal dagu..
bukan minyak dagu, tapi pasal dagu aku..
huhuu....
ramai sangat tanye pada aku pasal dagu aku..
cucuk ker? mkn pil ker?
Giler!!?
semua ni adalah original yer..
kurniaan Tuhan Maha Pencipta..huhu..
xmain ler cucuk2... [sambil angkat kening.. ;P]

ntah la, mungkin dagu aku ikut mak aku kot..
ishh..ntah ler.. korang tgk jer gamba aku ngn my mom..
cuba komen ckit tentang dagu kami... ;P


erm..actually xkesah pon org nak bercerita pasal dagu..
at least ada gak 'bahan' nak diceritakan..
lagipon dah biasa ngn soklan2 ni.. celebrity kan.. mwahaha...


nota tangan:
daguku buatku nampak tertarik.. bleh camtu? ;P

1 comments:

Cik Wanie said...

wakakakakakaka,
kluar jugak entry "DAGU" kannnnn,
walaupun u dah terangkan pada i beberapa hari yg lalu,
yelah yelah dagu u "ORIGINAL RECEIPE"
x mcm dagu i kannnnnnn,
ops.....
wakakakakakaka...

apapun,
i just nak ckp,
CANTIK DAGU U tau,
wakakakakaakkaakka...

nak gelak lagi lah,
wakakakakakakakakakaka......

smile alwaz:)