BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, June 15, 2009

Hanya Aku + Tension


Pelik..tetibe aku muncul kan..
semalam kata sibuk bagai, sehingga rindu2an.. huhu..
bukan ape, semua yg diprogramkan terpaksa dihentikan atas sebab2 yg sangat bodoh..
susahlah kerja ngn org yg tak profesional..
so, semuanya tak jadik..
tension aku..
setelah berhempas pulas utk jadikkannya terbaik,
terpaksa ditunda..silap2 tak jadik....
tapi syukur jugak, aku tau program ni mesti xjadik..
sebab org2 yg sengal tu buat cincai boncai ajer..
hampeh..
aku pon rasa lega gak, sebab banyak lagi nak kene buat..
semua ada hikmahnya kan..
utk tidak menghampakan aku, sajer bg suggestion kat boss..
"kite teruskan ajer la program kite, kite buat kite2 ajer.."
"ok, by next week xjadik gak program ni, kite akan buat program kite sendrik"
hahaha, so aku pon akan kembali sibuk...
pelik la aku nih, sibuk pon happy ker?
ok la tu, dari buat2 sibuk, tp tak happy, lagi sakit ati.. huhu..



nota tangan:
Yang telah berlalu biarkan ia berlalu, yang mendatang hadapi dengan cemerlang

1 comments:

NJ@goboklama said...

hai, naper ek akak hantar parcel, returned? :(