BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, June 22, 2009

Hanya Aku + Maskulin

Ahha.. kali ni aku nak citer ckit pasal majalah Maskulin..
rasanye jarang betol aku citer ataupon olah mengenai majalah ni..
bukan pe, malas la..walaupon aku peminat no 1 majalah ni,
sejak tahun 2003 yer, xpenah missed..
separuh ada kat kampung buat koleksi,
separuh lagi kat umah aku nih..huhu

tadi sibuk ber'facebook', member aku say tahniah sebab masuk blogger awards dan masuk Maskulin.. acehh, nak carut aku ker?
klu pasal blogger awards tu, mmg aku dah tercalon,
tapi masuk Maskulin, xmungkin..
tetibe dia hangin, dia kata surat aku publish dalam majalah tu..
OMG, aku mmg lupa sangat2 pasal surat tu..
dan aku pon belom beli lagi majalah tu.. huhu..

dengan gigih menggunakan kuasa bulan [bak kata seorg sahabat],
aku pergi naik 'Perkasa' aku.. Perkasa, ape tu?huhu..
Perkasa tu nama manje aku bg kat kete aku.. kik kik kik...
sorry, termelencong jap...hhuhu..
sambung balik, setibe dikedai mamak, syukur dah ada jual..
lalu tanpa buang masa aku amek majalah tu, lalu bukak dengan rakus..
hihi, betol arr surat aku.. tersenggih mamak tu tgk aku yg tersenyum sipu keriangan..huhu..
lantas aku pon bayar la..


Actually bukan ape pun, just surat ajer terpapar dalam majalah tu..
kalu muka aku ke, ok la jugak kan..
tp aku rasa bangga gak, surat aku terpilih sebagai surat terbaik..
isi kandungan aku just simple..
pasal "peranan blog dalam maskulin"
tu jer la idea aku boleh bagi..
sebab bagi aku, trend blog berleluasa di zaman ini..
why not pihak maskulin kupas isu2 pasal blog
dari yg baik sehingga kurang baik..
korang kaki blog pon paham kan maksud aku..

kepada kengkawan yg xputus2 ucap 'tahniah'
[ceh macam la menang award kann..],
aku ucapkan terima kasih daun keladi..
aku cuma dapat hadiah buku jer, kalu dapat melancong beramai2,
pasti aku bawak korg semua.. gegege...



nota tangan:
kali ni surat, akan datang gambo aku lak dalam Maskulin... gegege ;P
[matilah kene carut..]

3 comments:

jepp said...

tahniah sekali lagikkk
doakan khai menang blogger award!
Insyallah. Amin.

Hazlina Hassan said...

Yeah, i saw it last Saturday when I browsing through the pages. I was thought it is your writing in the first place, but when I saw the writer from Batu Pahat I end up thought that i guess wrongly....

Anyway, good job and congrats! Its a good start & you may start writing more & more in other mag as well. Your intention is good since you loved writing but mine is different since I aiming the returns from my writing - the money can't buy kinda stuff :)

Hanya Aku Sorang said...

jepp:

thanks.. xsabar gak nk pi blogger award..manalah tau menang kan.. gegege..

Hazlina:
sajer jer letak dari Batu Pahat.hihi..

thanks a lot my dear.. ;)