BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, December 12, 2009

Maggie..


Ari ni aku xde buat ape2..
terasa badan sakit2 akibat berjogging semalam
dan juga mungkin akibat berurut...

petang tadi aku cuma kluar rumah utk gi makan..
lansung xde bende aku buat ari ni..huhuhu..
malas dan bosan tahap cipan bertanduk..
aku cuma dok online jer..
melayan facebook..

teringin tekak yang payau
(akibat batuk yg tak berkurangan) nak makan maggie..
aku ke dapur, bukak kabinet.. Alhamdulillah masih ada stock..hihihi..
dah siap masak yg xsampai 10 minit, aku pon makan la...
sedap jugak maggie nih..hihii...

dalam leka dalam menikmati maggie, aku terfikir sejenak..
Alhamdulillah ari ni aku masih boleh makan,
walaupun cuma makan maggie..
kat tempat lain belom tentu leh dapat makan..
dari xde bende apa nak di makan, maggie rezeki juga..
aku tetap bersyukur..
Alhamdulillah..


nota tangan:
sekelip mata Dia boleh mengubah kehidupan hambaNya..

4 comments:

zue said...

sama la....sy pon mkn magie juga 2day..xde mood nk masak..heheh...perasa mee rebus...awk perasa apa?

nursarah87 said...

sakit2 sebab jogging?..mesti sebab tak warm up dulu, so urat saraf dan otot mengalami 'kejutan'..

MataHARIku said...

maggie pn maggie la...janji kenyang plus berselera

Ena said...

ngeh3x.. maggi pun maggi la kan. tp maggi sesekali sedap aper..