BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, September 9, 2008

mata...

Adoii aiii... malam ni xleh nak lelapkan mata.. ntah nape.. aku cuba ingatkan lek ape yg aku minum... oh ye, aku lepak ngn abg wari tadi kat Old Town White Coffee.. minum Hazelnut whitecoffee.. pavarot gue...huhuhu...

sebut pasal mata gak, ari ni aku try pakai lek contact lens [semalam baru beli kat Sungai Wang].. adoii, lain mcm lak.. dah lama giler aku x pakai lens.. muka pon nampak lain mcm jer.. ngn mata sembab semacam.. muka jadik mcm xsiap.. huhu.. teruk giler kan?? kan?? kan??



Ari ni aku lain mcm ckit..mcm xkena jer jiwa aku... ari ni keje seperti biasa, buat inspection kat MIdvalley n The Gardens.. Adoii, penat giler... pakai kasut baru [kasut kerajaan - free], melecet kaki aku.. balik opis kol 3 lebih.. then jumpa makhluk tuhan yg buat aku sakit ati n menguji kesabaran aku ketika puasa... malas nak citer... biarlah...

k la, bosan sangat2.... sengaaalll... huhuhu...

~~ kepada kawan aku, cik wanie.. sy doakan kamo cepat sembuh agar boleh menjalankan ibadah puasa & kehidupan harian dengan sempurna.. Aminn...

7 comments:

kin said...

bertambah machos ler gamaknya bila tak berkaca mata ...huhuhu

;)

le célibataire said...

wah...berwajah baru ni....

Hanya Aku Sorang ~~ kHai@DeaN said...

ye ke macho kak kin?? ahaks.. klakar jer... org slalu ckp muka sy jambu... xmo la jambu jer, kan?? kan?? ;D

Oyin said...

aku x ske ko x pakai spek!!

Intan said...

dean hensem lor ko x pakai spek... pas ni sure ramai awek yg terpikat ngan ko :P

Hanya Aku Sorang ~~ kHai@DeaN said...

Yin.. ko x suka, tapi ramai yg suka.. kikiikkiiikkkk..

Intan, ensem ker? ahaks.. ade ke yg terpikat?? huhuhhu..

salwanie said...

en khai....

salam khai,
thx....
alhamdullilah cik wanie dah ok skit,
bersyukur kepada-NYA kerana memberi wanie peluang tuk teruskan kehidupan.....

thx dear:)