BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, September 18, 2008

Ressa Herlambang - Menyesal

Actually, lagu ni aku xpenah dengar pon.. penyanyi dia pon aku xkenal..
Kawan aku request lagu ni, suruh masuk dlm blog aku..
ntah lerr.. skali dengar biasa jer.. tapi dengar selalu macam best lak..
cuma lirik jer la x sesuai ngn aku..
hik hik hik...
ape2 pon, harap korang enjoy ngn lagu ni..
[nak dengar pendapat korang pasal lagu nih.. klik kat my music..]



Ressa Herlambang - Menyesal


Semula ku tak yakin

Kau lakukan ini padaku

Meski dihati merasa

Kau berubah saat kau mengenal dia


Reff:*Bila cinta tak lagi untukku

Bila hati tak lagi padaku

Mengapa harus dia yang merebut dirimu


**Bila aku tak baik untukmu

Dan bila dia bahagia dirimu

Aku kan pergi meski hati tak akan rela


Terkadang ku menyesal

Mengapa ku kenalkan dia padamu


Back to Reff:* dan **
Back to Reff:* dan **


Terkadang ku menyesal

Mengapa ku kenalkan dia padamu

7 comments:

sultan said...

aku rase member ko tu keciwa la...

aku rase la...

khai said...

ntah ler..

lagu ok ker??

nen said...

dean,
lagu ape kebenda ni?:D

Hanya Aku Sorang said...

ntah.. ko penah dengo??
aku pon xpenah dengo.. hehe

cik wanie said...

khai....
mmg lagu nie mmg best sgt,
kalau khai perasan,
kat blog wanie pun ada lagu nie,
hurm....

~nak nagis:"(~
huk huk huk huk...

btw,
miss u too my dear:)

Oyin said...

sgt xtau ngee

skang tgh sebok dengolagu raye muahahaaa

Hanya Aku Sorang said...

cik wanie ~~ ha'ah la, lagu ni mmg best.. kat m'sia kuar lagi...


oyin~~ satu ari nnti, klu kuar kat m'sia lagu ni, mesti ko akan tringat kat aku.. huhuhu