BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, November 28, 2008

Bengang!!


Adoii aii...
Ari ni aku rasa bengang sangat2..
Rasa nak pecah pala otak aku..
Semua ni pasal keje..
Last minute tetiba audit nak datang opis ari senin ni..
semua bende tak prepare lagi..
bos dah xde carik org lain dah, dia nampak muka aku jer ada kat opis tu..
tapi aku lawan gak, aku ckp aku xleh buat
smuanya sorg2 dalam masa singkat..
nasib baik dia kerahkan smua org..
sok xpasal2 kene pi opis..siapkan smuanya..
adoii aii, baru nak berpoye2, nak tgk muvie, nak karaoke..
arghh tensi2!!
kpala aku dah pening, sok jer la aku buat..
xkose nak stay ari ni.. nasib ahhhh!!!!


nota kaki: "sediakan payung sebelum ujan"
~~ soklannye "sape yg nak sediakan payung??" Lu pikir la sendri.. huhu

4 comments:

miSz.haNie said...

mwahahahahaha...
welcome to club incek khai..
dh seminggu sakit pale..
wat head count yg bungeks tu..

Hanya Aku Sorang said...

chait..
nak pecah pale dah ni..
huaaaaaa...

Oyin said...

hah??
ko xtau ker audit nk dtg lam bulan ni muahahahaa
kami dh 2 minggu tau mende ni...

dh ramai kwn dh ek..
dh x sudi dtg sini nk koke ngn tgk wayang ngan aku :p

Hanya Aku Sorang said...

erm.. aku tau, tapi depa ni buat2 xtau.. aku pon xkose nak amek tau.. tapi aku gak kene amek tau.. sape nak bagitau?tau2 jer mcm aku nak kene tau... huhuhu [dah bengong nih!!]

kawan?? ape2 la oyin oi... aku xmo ganggu ko sebab ko skrg dah ada buah ati.. kang aku sms or call time ko tgh tenet.. huhu