BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, November 24, 2008

Cerita dari aku...

Huh, setelah berpeluh2 menjawab tag
akhirnye aku nak citer sikit..
Last weekend, aku lek kampung..
naik bas jer.. malas nak drive..huhu..
xde citer ape2 pon masa kat kampung..
cuma ada tragedi yg telah berlaku..masa aku balik ke KL..
bas tu ROSAK..
Tengah2 tol SG. Besi lak tu...
Aku dah hangin semacam jer..
mmg bas tu xbleh nak idup,
terpaksa peronda towing bas tu bawak ke tepi..
Aku rasa bengang, call abg wari..
nasib baik dia ada kat bukit jalil, so aku mintak tlg dia pick up aku..
dia suruh aku tggu kat seberang jalan..
dengan 'adventure'nye, aku melintas jalan [highway]..
fuh, xpenah aku buat.. giler ko, keta banyak wooo.. huhu..
tu jer la aku nak citer.. hhuhu..


2 comments:

Cik Zura said...

aku suke lah page nin..kreatip habish

Hanya Aku Sorang said...

ye ke?? tenQue2...
tapi blog aku nih biase2 ajer...