BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, May 16, 2009

Hanya Aku + Derma Darah


Yeaahh, ari ni ari sabtu..
Ari aku untuk merehatkan diri dari bekerja..
Aku ada sebut pasal kempen derma darah dlm entry sebelum ni..
So, ari ni aku pi ngn seorg sahabat..
Aku pegi pon untuk support seorg sahabat ni..
Niat ati mmg nak mencuba derma darah,
tapi bile dah smpai sana, neves giler nak derma..
tgk org terbaring2 sedang menderma, kecut pulak perut aku..
Bertambah pulak paksaan sahabat aku tu..adehh..

Alang2 dah sampai sana, kitorg jalan2 dalam MYdin tu..
1st time aku ke sini walaupon xsampai 7km pon dari umah aku..
kebetulan kat sana ada buat live HITS1 RTM show..
tgk gak la sekejap.. tu pon sebab ada YUNA..
ahhh, suka tgk dia buat live show..sangat sedap..

Lepas semuanya selesai, kitorg lepak kat kedai mamak kat sana gak..
then, balik umah..
tiba kat umah, kepala otak aku jadik stress ngn macam2 bende..
ntah la...xtau nak ckp..
:(


nota tangan:
lebih baik derma darah, dari menderma dara.. oppsss.. ;P

2 comments:

Frid Firdaus said...

Niat ada da ok la tu...

Cik Wanie said...

khai...

sakit "derma darah"???
teringin nak derma darah,
tapi sendiri pun x sihat,
huk huk huk...

bagus tau derma darah nie,
kita dpt membantu pada yg memerlukannya,
hurm.....

yg x tahan tue nota tgn tue,
perlu ker nak derma "DARA",
wakakakakka