BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, May 1, 2009

Hanya Aku + Grand Finale OIAM3


Malam ni, Grand Finale untuk OIAM season..
kali ni aku berkesempatan untuk menontonnya secara live
kat Stadium Malawati Shah Alam.
Tiket adalah percuma ihsan dari seorg sahabat..hihihii..
[terima kasih aku ucapkan...gegege]
bukan sikit aku dapat tiketnya, 30 pcs yer.. huhuhu..
banyak gak aku 'sedekahkan' tiket tu kat kwn2,
kat kenal2an aku..
dari membazir kan..huhhuu..

Yang pasti mlm ni aku cuma nak tgk persembahan2 diorg,
kata org, dalam tv lain, kat stadium lain..
aku xde la teruja giler2, tp seperti aku katakan tadi,
sajer nak menambahkan pengalaman..
mana la tau, dapat semangat untuk aku cuba OIAM tahun depan.. mwahahhaaa...

Malam ni mungkin ada kejutan sebab kemungkinan 3 finalist
ataupon seperti biasa, 2 finalist..
ape2 pon top 3 yg ada ni adalah favourite aku gak..
cuma sedikit terkilan si Amylea tak kesampaian...
sama2lah kite tgk persembahan mereka samada di tv mahupun di stadium..
daaa....



nota tangan:
best gak dapat 1 million... kann?

3 comments:

Oyin said...

byk dpt tiket tp kt aku ko x ingat lsg utk di sedekah kn....xpe lh...sape lh aku ni huhu

rizz said...

ngee best dpt sejuta hahhahah

Hanya Aku Sorang said...

Oyin::

i tot u lek kg ler... ko kan rajin lek kg skrg nih.. huhhuu...
next time klu ada aku bg kat ko, leh bwk satu putrajaya.. ngegegeee...
jgn ler majuk... ;)


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

rizz::

sejuta leh abiskan 2 3 saat jer.. hihihi