BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, May 6, 2009

Hanya Aku + Muvie..

Hari ni aku dah berada di Kelana Jaya..
tapi aku masih bercuti..
sajer nak berehat lagi..

Tengahari aku lunch di Giant Puchong..
bersama-sama sahabat2 aku..
Selepas makan, masing2 buat haluan sendiri..hihi..
dan aku terus ke LRT Taman Bahagia..
Nak pi KLCC bertemu sahabat2 lain..

Tiba disana, kami berjumpa..
dan diorg nak tgk muvie..
bukan kat KLCC ataupon Pavilion,
tapi kat One Utama..
Adehhh, napa la xcakap nak tgk kat sana.. huhu..
aku xkesah pon... sronok gak pi KLCC naik tren.. kan?..hihi

dah sampai ke OU, baru decide nk tgk citer ape..
decide punye decide, kitorg nak tgk citer
He´s Just Not That Into You..
Filem komedi romantik..
Layan ajer..asalkan jgn citer Bohsia..
xberapa minat.. hhuuhu..


Filem yang mengisahkan tentang perbezaan pandangan dan perspektif mengenai hubungan, cinta, kasih dan sayang.
Kejujuran, kesetiaan, komitmen dan masa depan yang tidak serba pasti menjadi intipati dalam cite ni.
filem ini berkisar akan jalan cerita antara watak-watak yang saling berkait di antara satu sama lain.
Filem yang menyaksikan bagaimana diorg ni mengemudi pengembaraan mereka dalam hubungan dari 'cinta monyet' sehinggakan kepada hubungan sedalam perkahwinan.

Filem yang dibarisi oleh ramai pelakon terkenal Hollywood;
Ben Affleck, Jeniffer Aniston, Scarlet Johannson, Drew Barrymore, Jennifer Connelley, Kevin Connelley, Bradley Cooper, Ginniffer Goodwinn dan Justin Long.

Aku mengsyorkan kepada teman2 sekalian agar tonton citer nih..
Filem yang bagus untuk korang yg cuba untuk memahami cinta dan hubungan..
dan kepada korang yg dah lama 'bertarung nyawa' dalam samudera cinta dan perkahwinan, amatlah digalakkan jugak menontonnya... ;)


nota tangan:
xde watak sesuai untuk aku dalam citer nih.. gegege...

2 comments:

Frid Firdaus said...

Watak Gigi lebih kurang watak I.
tapi paling senang hidup watak drew barymore. Salute!

Hanya Aku Sorang said...

hahaha.. kann??