BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, February 9, 2009

Hanya Aku + Demi Cinta

Demi Cinta..
Sanggup kita lakukan ape saje..
Harap lagu ni buat korang enjoy..




Kerispatih - Demi Cinta

maaf kutelah menyakitimu
ku telah kecewakanmu
bahkan kusia2kan hidupku
dan kubawa kau sperti diriku

walau hati ini trus menangis
menahan kesakitan ini
tapi kulakukan semua demi cinta

akhirnya juga harus kurelakan
kehilangan cinta sejatiku
segalanya tlah kuberikan
juga semua kekuranganku

jika memang ini yang terbaik
untuk diriku dan dirinya
kan kuterima semua demi cinta

[chorus]
jujur aku tak kuasa
saat terakhirku genggam tanganmu
namun yang pasti terjadi
kita mungkin tak bersama lagi

bila nanti esok hari
kutemukan dirimu bahagia
ijinkan aku titipkan
rasa cinta kita selamanya



nota tangan:
Touching dengar lagu nih.. huhu

7 comments:

Frid Firdaus said...

walau u tak dedicate this song to me...
i tetap nak dedicate lagu ni utk diri i...
i love this song so much...
walau da lama i dengar...
i tak pernah puas dengar lagu ni...

Hanya Aku Sorang said...

hahahaa...
ok..ok.. this song 4 u bro..
[bleh?]..

Frid Firdaus said...

hahahaha...
thanks bro...
tetibe teringat kat diri sendiri bila tgk pompan tue hidung berdarah...

Hanya Aku Sorang said...

erm..jgn pk bukan2.. pi check up

cik wanie said...

sedapnyer lagu tue,
rasa TERLAYAN seketika,
hehehehehehehe...

apapun mmg best lagu tue:)

joey said...

ooo...tak tau la pernah dengar ke tidak lagu neh...

skarang baru nak 'fall in love' dengan taylor swift

lagu romeo juliet apa kebenda ntah tengah nak masuk dlm feberet..nak download ker tak nak.....



:)

p/s - baru dgr lagu afgan. memang sedap!!

Hanya Aku Sorang said...

wanie..

layanz...hihiihi..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


joey..

haha..ape2 jer la.. slamat mendonload.. huhu..

lagu afgan mmg sedap..