BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, February 4, 2009

Hanya Aku + Tribute to Oyin

Dah lama rasanya aku xsebut pasal Oyin..
last aku sebut masa temankan dia carik dress..
sehari suntuk carik dress kat One Utama..
now aku nak tunjuk kat korang bajunye...
baju yg aku pilih.. ala2 Indian + Gipsi..hihi..
eksesori aku xpilih, aku cuma bg idea..
tapi kira ok la..
xsia2 aku ada bakat sebagai image consultant kan??kan??hihi..
ada sape2 perlukan khidmat consultantcy? ngee


bawah ni, gambo2 dia masa majlis dinner yg dia pi tu...











nota tangan:
hanya aku ngn oyin tahu sejarah baju tu.. wakakakaaaa.. hampir2 xpakai... ngeee

8 comments:

Frid Firdaus said...

i sangat suka dress tue...
memang lain dari yang lain...
gipsi+indian+flora and fauna...
cantik la oyin...
cantik sangat...

Hanya Aku Sorang said...

frid..

cantik kan dress tu...

psssttt.. bro, jgn puji oyin lelebih.. nnti dress yg dia pakai tu xmuat.. puji pasal dress xpe.. wakaka

cik wanie said...

khai...

terus-terang wanie katakan,
baju yg si oyin pakai mmg CANTIK dan very CLUST....
sesuai ngn si oyin tue,
apapun mmg CANTIK giler....

Frid Firdaus said...

takleh eh...
huhuhuhu...
hampun...
tp memang cantik...

Hanya Aku Sorang said...

cik wanie..

ehem.. ada berani nak jadikkn i as ur image consultant? ngeee


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

frid..

boleh ajer..huhuhuuu

cik wanie said...

ha?
u nak jadi i punya image consultant?
u sudi ker?
JAWAB JGN X JAWAB,
lalalalalallala:P:P:P:P:P

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

huhuhu neh jerk gambar nyer ehehehe

Hanya Aku Sorang said...

cik wanie..

ok jer.. hihi

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

@nnap3jelov3b@by@qiL..


tu je la gambo oyin..yg lain tgk kat VF k.. hihi