BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, February 8, 2009

Hanya Aku + Event

7hb Februari 2008..
ada event besar kat tempat aku bekerja..
mmg diadakan setiap tahun..
kali ni aku terlibat dalam penginapan aje..
penginapan VVIP kat Sheraton Hotel..bukan calang2 tugas aku..
ye lah, kene berdepan ngan Pengarah2 seluruh Malaysia..
faham2 jer la.. 'orang besar' kan...nak melayan diorg.. huhu

Tugas aku bermula pada 5hb..ada yg check-in awal..
sebab 6hb diorg ada meeting disebelah petang..
tapi ada gak yg check-in 6hb..
so, aku stay dari kol 6 sampai kol 11 dua ari berturut2..
mmg bosan giler menunggu..
'menunggu adalah satu penyiksaan'..huhu
untuk menghilangkan bosan, aku amek la gambo..huhu..
gambo muka sendiri k..wakakaa...
ni la antara gambo2 manis aku.. kik kik kik..
[manis bukan? hahaaa]




Pada hari kejadian aku tak dapat nak menyaksikan perasmian dari Timbalan Perdana Menteri Malaysia, sebab aku dah tak larat nak bangun.. lagi pon kene sesema.. huhuhu..petangnye, aku terpaksa pi hotel Sheraton sekali lagi untuk uruskan check-out..tp cuma 3 org Pengarah je blah dulu.. yg lain stay sebab nak tgk show pada mlm tu..

malam tu aku pi jugak tgk show.. ala2 konsert Jom Heboh gitu.. haha..
jumpa si Azza ngn Bai.. budak2 kursus dulu..
group diorg ada buat show.. biasalah, tarian.. group diorg mmg terkenal dengan tariannye.. hihi.. rasa rugi xamek gambo ngan diorg.. dah lek umah baru terpikir.. huhu.. hampeh betol.. xpe lah, next time ajer..

Ari ni lak, aku seharian dok umah.. giliran aku uruskan kat Sheraton selesai sudah..ari ni org lain lak yg uruskan..dan aku, membayar 'utang2' tido aku..waakaka.. penat beb..ape2 pon aku enjoy.. ;P

to Oyin..sorry xdapat nak temankan ko ari ni..
to dak hanie n yanie putrajaya, sorry gak xdapat join korg punye gathering [ade ker? huhu]..


nota tangan:
teringin nak buat show next year.. ;)

7 comments:

Frid Firdaus said...

busy kan..
tapi sempat liburan...
salute!!

Hanya Aku Sorang said...

haha.. harus lah.. hiburan utama k.. [mati la..]

miSz.haNie said...

hehehehe
smlm adelah sesi menggelapkn kulit kat putrajaya..
xper..
next time uncle harusss join k..
[tunggu kemunculan foto-gedik nt.. ngeh3]

Hanya Aku Sorang said...

insyaAllah... huhu..

gelapkan kulit? xmo lah join..

cik wanie said...

psssstttttt,
u nampak encemlah khai,
hehehehehehe..

ngn senyuman dier,
hehehehehehehe:)

ala bz yer,
sian dier:)

Hanya Aku Sorang said...

wanie..

encem ker? huhu..mana ada.. manis jer ade.. hihi

Hanya Aku Sorang said...

wanie..

encem ker? huhu..mana ada.. manis jer ade.. hihi