BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, February 13, 2009

Hanya Aku + Geng:Pengembaraan Bermula

Semalam, terasa boring.. blur pon ada..huhuhu
Pas keje aku terus pi Sunway Pyramid,
beli tiket wayang..
kali ni aku tgk citer Geng:Pengembaraan Bermula..
Layankan jer.. hahahaa...
Mula2 aku ingat citer ni mengisahkan Ipin dan Upin,
rupa2nya, 'diorg' just penampilan khas jer dlm citer tu..
tapi ape2 pon mmg lawak, best dan enjoy jer aku tgk..
sape2 yg lom tgk, dan terasa nak tgk, sila lah..
rasanye x rugi support hasil tangan anak Malaysia..




nota tangan:
1st time bangga anak Malaysia hasilkan citer animasi 3D pertama di Malaysia..

7 comments:

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

mmg patot kita berbangga! :D

Hanya Aku Sorang said...
This comment has been removed by the author.
Hanya Aku Sorang said...

betol, betol, betol...

hahahhaaa.. setuju tu nuar..:)

miSz.haNie said...

salu xmo hajak..
ahk..
sentap!

[amecam..ade harapan mkn penampo? hahahaha]

cik wanie said...

hurm,
btul btul btul,
kita mmg patot bangga dgn hasil kerja mereka,
best giler cite rnie,
x kering gusi tau:)
hahhahahahahha

Oyin said...

giler best n sonok citer ni!!
aku sgt ske hehe

biler mau tgk wayang ngan aku ni :-w

Hanya Aku Sorang said...

dak hanie..

camner nak ajak, hang kat puncak.. huhu.. nak mai la turun sini..\
[ala2 putri gunung ledang la konon dok puncak.. hahahaha]

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

wanie..

bnggs kan? best la.. hhuhuu

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

oyin..

aku pon suke.. ngeee...

ok jer, anytime my dear.. hihi