BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, February 2, 2009

Hanya Aku + Hujung Minggu





Sabtu
~~~~~
Pepagi lagi aku dah bangun..
sebab ape? sebab aku kene jadik instructor
untuk program gotong-royong perdana..
agak happening..suka tgk org kat bawah terikut2 cara kiteorg..hihi..
yg kat atas stage ni, gedik giler.. hahaa..
ape2 pon aku enjoy..

malamnye pulak, aku sajer ajak frid nak surprisekan somebody..
sape dia? org tu adalah PAKWE..huhu..dia ada kat KL,
kebetulan aku xde ape2 program, so pi la jumpa dia..
[tanpa pengetahuan dia k.. hihii]..
setelah pelbagai rintangan dan dugaan telah ditempuhi,
akhirnya kitorg dapat jumpa gak..cewaahh..
kesian dia, tak sihat katanya..ape2pon smoga cepat sembuh..
kitorg lepak kat kedai mamak kat setiawangsa..
dan malam tu berlalu pergi menanti keesokkan hari... huhu

Ahad
~~~~~~
Pagi yg aman lagi harmoni.. hihi..
Frid ajak temankan dia pi wedding kawan dia kat seremban..
bukan aku saje yg pegi, Ford pon ade..
Ford? kereta ker? hhihi..
Ford tu kawan Frid.. now kwn aku gak.. [bleh? hihi]
1st time aku pi majlis wedding yg tetamunye terlalu ramai..
Alhamdullillah, rezeki pengantin.. hihi..
pas ni rezeki anak lak.. ahakss..
bile tgk org sanding, teringin lak nak sanding.. hihi..
[sape nak sanding ngn aku??]

Then, kitorg pi Midvalley Megamall..
biasa la, open table..
roundtable discussion [katenye.. hihi]

Malam lak, aku kuar pi giant..
biasalah beli cekedis untuk dikunyah2..
lek umah, bukak tv..tetiba terbukak MyStarzLG..
aiyooo, hancus.. mcm nak masuk dlm tv,
nak rampas microphone[mcm aku bagus sgt kann?..huhu]
tapi seyes.. i cannot gi beb..haha..

Isnin
~~~~~~~
Ari ni cuti sebab hari wilayah pada 1hb..
so, carry forward pada ari ni...
bangun hampir tengahari..
niat hati nak tgk Bride Wars,
tp xpuas hati tgk MystarzLG, so aku teringin nak asah bakat..
kali ni Frid mangsa aku untuk dengar suara aku yg hampeh.. huhu..

Petang pulak aku dah janji ngn Abg Wari,
nak pi melawat mak dia masuk spital kat HUKM..
sesampai jer, aku terus sebak tgk keadaan mak dia yg terlantar..
mak dia mengidap kanser darah.. dah stage 3 dah.. agak teruk..
tetiba aku teringat kat mak aku yg pernah masuk spital gak..
aku cuma boleh mendoakan agar mak abg wari sembuh..aminn..

*********************************************************

inilah citer serba sedikit pasal ujung minggu aku..
mana yg menanti2kan entry aku tu [khususnya dakhanie..haha]
Terima Kasihku Ucapkan.. hihi...


Nota Tangan:
Macam2 terjadik walaupun 3 hari.. huhuhu..

7 comments:

Frid Firdaus said...

tajuknya hujung minggu bersama FRID...
hahahaha..
anyway Khai...thanks for your time...
especially time wedding tu...
takde u ngan ford i rasa i leh jadi gila...

Hanya Aku Sorang said...

Frid..

tu la, nak letak tajuk tu tapi takut ada org terasa.. huhuhuuu...

ape2 pon bersabar la yer.. dah bukan jodoh u..

[tetiba nak buat cerpen pasal pelamin lak.. huhu]

cik wanie said...

mmg pun khai,
kalau g majlis kawin,
mmg terasa nak kawin kan,
heheheheheh...

x per,
kalau ada jodoh tue,
akn naik juga ke jinjang pelamin,
insya-ALLAH...

sabar jerlah yer....

Hanya Aku Sorang said...

cik wanie..

ye, kalau ada jodoh.. huhu..

Frid Firdaus said...

takper...i ok je...
tp betul la 3 hari yang penuh dengan kejadian...

jodoh tak ke mana...

miSz.haNie said...

wahwahwah..
tetibe ade name muncul kat situ..
bz sungguh dier..
patut la xde hapdet..

psst...g kenduri kawen..
amik berkat ehk..
lalalalala

Hanya Aku Sorang said...

Frid...

macam2 terjadi..kan?? huhu...


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

miSz.hanie..

hahaha..dah hang yg tanye, i letak la nama hang.. huhuhu

ha'ah..amek berkat..cuma terlupa nak tepung tawar jer... huhuhuuu
[hampeh ko dakhanie!]