BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, January 29, 2009

Hanya Aku + Senamrobik

Akhirnya tamatlah latihan kejurulatihan senamrobik selama 2 hari berturut2..
Adoii.. lari semua 'alignment' kaki aku.. huhu..
Rasa macam nak pi massage jer...

ape2 pon selama 2 hari ni, bnyk bende yg aku blajar..
slama ni main ikut jer step instructor kat depan,
tp kali ni aku dah 'terror' dah.. hihiii..
silap aribulan, instructor yg mengajar tu dah xleh nak carik makan,
aku dah caraz dah.. hahaaa


sekadar gambar hiasan..


well, kesinambungan dari latihan nih, aku dan yg lain2 terpaksalah
menjadi instuctor pada 31hb ni.. ada gotong-royong..
yang pasti Ketua Pengarah pon ade.. huhu..
[matilaa kalu xbuat betol2..xpasal2 kene transfer pi bintulu..huhuhu.]

Keje aku pulak dah mula menimbun..
xde sape nak buat, so ptg nih, terpaksalah aku me'nyetel'kannye..
[rosak bahasa tol]


nota tangan:
dah mula sibuk memanjang... huhuhuuu

5 comments:

cik wanie said...

oh nielah sebab leteynyer,
hehehehehehe,
rupa2nya kena senam aerobik,
x per bagus tuk kesihatan kannnn

Anonymous said...

wah..kurus lah ko yer dean?
hahahahaha
-nen

Frid Firdaus said...

wawhh!! hebat...
aktiviti sihat!!

Hanya Aku Sorang said...

frid..

ha'ah..sihat sesangat.. hihi

p.a.k.w.e. said...

uv been tagged
jawab okay
mwaha