BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, January 12, 2009

Kenapa Nak Emosi?



Kalau tgk gamba kat atas ni korang mesti dah dapat agak
ape kaitannye ngn tajuk entry aku kali ni..
Senang citer "datang bulan"..
Aku tak nak la mengaibkan kaum hawa dengan entry ni,
tp aku cuma tak paham,

kenapa pompuan selalu nak emosi time2 mcm tu..?
Apasal tak boleh nak control emosi?
adakah ianya rasa sakit yg amat sangat?
adakah ianya membuatkan diorg tidak selesa?

mungkin aku tak paham sebab aku tak pernah alaminye..
[giler ke ape!!!? hhaha]..
ada gak org ckp semua ni tak adil,
'senggugut' bagi kat kaum pompuan,
pregnant bagi kat kaum pompuan
bersalin bagi kat kaum pompuan...
tapi percayalah, ini semua ada sebab kenapa Tuhan
telah tentukan semua ini.. mesti ada pro n contra..
Ape2 pon kaum wanita kenelah bijak memilih
TUALA WANITA.. wakakakaaaa..

Nota Tangan:
tak dapat bayangkan beli tuala wanita untuk isteri satu hari nanti..huhuhuuu..

14 comments:

cik wanie said...

ala sayang,
biasa lah bila perempuan mcm tue,
u kena lah belajar semua nie,
nanti bila dah kawin,
senang...

bab2 beli tuala wanita,
ala skg nie ZAMAN dah moden,
dah x kesah dah pun...

hehehehehehe,
kalau u nak beli hadiah tuala wanita pun,
ok gak,
wakakakkakakakaka

Hanya Aku Sorang said...

huhu.. mcm tu kan?? kebiasaan wanita.. hihi..

u nak ke i hadiahkan tuala wanita? haha.. mintak oyin belikan.. hihi..

[pssttt.. tolong ajar tuala wanita mana yg bagus.. kik kik kik]

Frid Firdaus said...

i selalu je beli tuala wanita for my mum or my sis...
bangga rasanya...sebab not all people can do that...
cuma mereka yang berani dan gentlemen....

u nak i ajar kan ke?

cik wanie said...

u nak i ajar nak pilih tuala wanita yg bagus,
sayang oiii,
u kenalah tanya org tue pakai jenama apa,
bukan ikut pada pilihan terbaik,
tapi ikut kesesuaian org itu,
hurm.....

apalah syg nie,
hik hik hik

Hanya Aku Sorang said...

frid...

bukan x gentlemen k..cuma xsanggup..hihiii...

nak beli utk sape? [terpinga2.. ;P]

Hanya Aku Sorang said...

wanie..

ahhhhh... gue ngak tau dehhh!!! hahahaaa....

miSz.haNie said...

alaa...
ade perubahan hormon..
sb tu emosi sedikit terganggu..
hehehehe

heh..
kalo wife uncle suh uncle belikan..
kompem2 dia g beli yg ade cop "pampers"..xpon.. "mami poko"
hahahahaha =P

Anonymous said...

hoi!
apsal aku lak yg nk kna belikn :-w
dh ko yg nk bg...ko ler beli sendiri [-(

emosi mase piyed dtg ngan sndiri...
mmg xleh control huhu

mase aku terangkn kt Ijat ko xde ker mase tu?? issshh ko ni....


*Oyin*

joey said...

dulu akak aku selalu suruh beli benda tuh...

katanyer beli gula2...and then bagi tau aku suruh pekedai tuh bungkus ngan surat khabar..guna plastik hitam..

aku mati2 ingat gula2....


hampeh kalau nak ingat time tuh...wakakaka

Hanya Aku Sorang said...

dakhanie...

dah beli mami poko, suruh dia pakai gak.. hahahaa..

Hanya Aku Sorang said...

oyin..

dah ko mmg sesuai bab beli 'pampers' wanita.. wakakakaa...

masa ko citer ngn ijat, aku xtumpukan sepenuh perhatian kot.. huhu

Hanya Aku Sorang said...

joey..

ksian ko, mangsa keadaan... wakakaaa

amirul usheruff dzulkarnain said...

slalu jauhkan diri drpd makcik aku bila dia dtg bulan..

beli pad yg ade wing..itu yg terbaik..errrrrr..agaknya la kot

Hanya Aku Sorang said...

amirul usheruff dzulkarnain..

apasal nak jauhkan diri drpd makcik ko? dia suruh ko belikan tuala wanita yg ada wing tu ker?? lalalallaaaaa ;P