BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, January 7, 2009

Kenangan..

Salam semua..
Dalam sibuk aku membuat keje
aku terbukak gambo2 masa aku pi kursus dulu kat Melaka..
Aku rasa inilah kenangan paling manisdalam banyak2 aku gi kursus..
ape tidaknye, selama 3 bulan kitorg bersama
seluruh Malaysia
huhu.. mcm2 perangai
mcm2 kontroversi
suka duka sama2 harungi
[cewahh..hhihi]

Gambar 1: Silat Lincah



Ini adalah sebahagian dari kami..
tak semua ada dalam tu
Untuk makluman korg
kat sana mcm2 kitorg buat
silat ada, menebak ada
mcm2 ada...hahaha
Gambo ni diambil setelah tamat ujian silat
ekcely aku suka tgk gambo ni sebab
masing2 nak tunjuk aksi masing2.. hihi
well, dimanakah aku?? carik ler... ngeee

Gambar 2 : Istiadat

Ni pulak gambo masa aku lepas Istiadat..
Masa ni ada event besar yg diadakan dikompleks aku..
so, dlm berkursus aku terlibat dalam Istiadat
buat perfomance ok..bukan senang..hihi
aku rasa inilah baju yg paling smart aku pakai
istiadat kan... hihiii
so, skali lagi.. mana aku??

Gambar 3 : Khidmat Masyarakat


Ni lak masa kitorg ada program khimat masyarakat..
Senang citer gotong royong laa.. huhuuu..
masa ni nak cat pagar.. hahahaa..
Masing2 buat muka ketat..
macam dalam tahanan dah aku tgk.. hihi
Now bile lalu depan akademi tu,
teringat kitorg cat ramai2..
aku mana ekk?? hihii...

Gambar 4 : Kembara ke Gunung Angsi, Ulu Bendol N9


Ni lah group aku masa kat sana..
smua ok2 belaka.. best dapat 1 kepala semuanya..
semua bagi kerjasama dan komitmen yg amat membanggakan..
[ceh, mcm bagi komen AF lak.. hihi]
Masa ni kitorg atas puncak Gunung Angsi kat Ulu Bendul N9..
pada aku, pengalaman sungguh manis masa ni..
susah nak ckp.. hihiii..



Gambar 5 : Si Dia?


ehem.. sape nih?? hihii..
ni la Baizura.. masa kursus aku minat kat dia..
Sweet jer, manja..
mmg jadik pujaan ramai.. hhiii..
tp xsempat nak jadik awek aku..
sebab dah ada org 'chantas'.. huhu..
xdelah.. kami berkawan sahaja.. xlebih dari itu..
suka tgk pic ni sebab baju kitorg kebetulan sama
masa majlis makan malam a.k.a majlis penutup kursus..
ape2 pon aku mmg happy bangat mlm tu,
dpt buat show..karaoke [wajib k..hihi]..

inilah citer serba sedikit semasa aku berkursus
harap dapat jumpa korang lagi nnti..
mmg korang dalam kenangan terindah aku selamanya.. :)


Nota Tangan:
Sape2 yg tertanye2 aku ni keje ape, itu biarlah rahsia.. wakakaa..
Sape2 yg dah tau tu, sila zip mulot korang k...[arahan Yg Dipertua];P

6 comments:

cik wanie said...

gambar yg no 5 tue cantik,
nampak sweet jer,
hehehehehehehehe..

smile alwaz:)

Frid Firdaus said...

kalau ada org bukak kan zip macam mana? opppsss~

miSz.haNie said...

hmmp!!
mcm cr mende tersembunyi laks..
yg kurang peratus kehenseman tu..
uncle la!!
ahahahahaha~~~
[uncle...jgn carutss k..xbek tau tua2 mencarutss.. hikhikhik =P]

Hanya Aku Sorang said...

cik wanie...

sweet kan.. suka kat dia.. eh bukan, suka kat picture tu... ngeee...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

frid..

agak2 nak kene tembak ngn i, buat la eh.. hihiii.. [ada lesen menembak k... ;p]

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

dak hanie..

cuba tgk betol2, spe lagi hensem dlm reramai tu.. hahaha...
[mana ada caruts.. hep!!]

joey said...

ko kerja apa ek...hahahahaa

macam che'gu skolah kekdah nyer....oppss...

Hanya Aku Sorang said...

joey..

sila rujuk NOTA TANGAN.. ;P
wakakakaaa