BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, January 20, 2009

Hanya Aku + They Wait

Semalam, sekali lagi aku ke panggung..
Ntah nape aku nak ubah 'hobi' menjadik kaki panggung..
hihiii.. bukan pe, mcm tak mo terlepas dari tgk citer2 yg best..

Aku menggigihkan diri pegi ke Alamanda Putrajaya..
semata2 nak tgk citer They Wait..
Citer ke-2 dalam tahun 2009.. [hihi..sikit tu..]
Knape Alamanda? tak kat Sunway ke, One Utama ke?
Sebab kat putrajaya sana ada sorg minah 'kaki panggung' yg boleh temankan aku tgk muvie..
hihi, sape lagi kalu bukan Oyin.. huhu..


actually citer ni dah lama release, sekitar tahun 2007..
tapi baru nak kuar kat Malaysia..
citer ni mengisahkan sebuah keluarga yg tinggal kat Shanghai..
pas tu diorg pi North America untuk pergi satu upacara funeral of Uncle Raymond..
It is during this time anak diorg (sammy) boleh nampak ghosts and falls gravely ill, all coinciding with the Chinese festival of Ghost Month. So, mak dia (Sarah) pegi carik mysterious pharmacist who tells her that her son is held in a death grip by a living corpse. Sarah now must find what the spirits want before the last day of Ghost Month, or Sammy will be lost forever.
Ala, citer ni mcm biasa la, mcm citer2 korea ke, jepun ke, thailand.. mesti nak carik punca hantu tu ganggu diorg..

pada aku ok la citer ni.. ade gak adegan2 yg buatkan aku terkejut..si oyin, jgn ckp la, tutup2 muka lagi.. ngeee.. ape2 pon aku puas ati tgk citer ni.. :)

nota tangan:
dah biasa tgk muvie yg jalan citernye lebih kurang..huhu..

10 comments:

Frid Firdaus said...

tu yg tak suka tgk citer hantu...sebab takut jalan citer lebih kurang sama dan leh jangka...

Hanya Aku Sorang said...

frid..

tau xpe..huhuhuu

joey said...

ahaha..maybe sya sama jer ngan girl tuh
tgk citer hantu sambil pinjam kain orang sebelah tutup mata...
:)

Frid Firdaus said...

citer hantu skang ni da mula bosan...

Anonymous said...

din,
awat asyik tgk cte ngn oyin?xnk ajak aku ke?
muhhahahhah :))
-nanee a.k.a nen

Hanya Aku Sorang said...

joey..

klu tgk ngn aku kompom kene paksa bukak mata...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

frid..

biasa la.. pas ni nak tgk inkheart.. ngee

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

nanee..

dah lokasi ko berada pon aku xtau, camner nak ajak ko.. huhu

[yAN!e][pUTraJAya] said...

muveee ini memang mengejutkan
heheheh

ada sorang budak lelaki depan yanie....siap tutup muka dengan kotak popcorn...ahahahha

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥
*********************************

Hanya Aku Sorang said...

yanie..

citer ni ok la.. xde lah terkejut2 tahap cipan bertanduk.. huhu..
sebab xramai dlm panggung n xramai yg jerit2..

aiyoo.. xmacho lansung dak lelaki tutup2 muka ngn kotak popcorn.. huhu..

[khai prasan oyin jer tutup2 muka pakai handbag..haha]

Oyin said...

oit!!
kutuk2 aku lak [-x
ada ker aku bawak handbag mase tu lalalaaa

aku mau tgk Inkheart...mau juin ka?? :>

Hanya Aku Sorang said...

Oyin...

mana ada kutuk.. kuikuikui...

errr, ko xbawak handbag eh..abeh ko tutup ngn ape ek?

aku dah pokai, mai la tgk kat cni.. aku nak tgk ari ni...