BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, January 27, 2009

Hanya Aku + Holiday (Part 1)

Sabtu (24/01/2009)

Pagi2 dah gerak..
xdelah pagi sangat..kol 9.30 baru kuar umah..hhuu..
amek Syafiqa kat area umah aku..
boypren dia pon ikut rupanye.. huhu..
kitorg sarapan dulu sebelum gerak..
kol 10 baru gerak... amek fitri (abgnye) kat bangi..
sampai Batu Pahat kol 1.30 ptg..
makan tghari, mak aku masak..sehingga menjilat jari.. ngeee..

malam aku pi umah makcik aku, kenduri doa selamat sempena sepupu aku akan berkahwin 7hb Feb ni..dan kenduri tahlil arwah pakcik aku..
aku tak dapat datang sebab aku ada komitmen sempena Hari K***** Sedunia..huhu sedey arr..

Ahad (25/01/2009)

Ikutkan program, aku kene bawak bonda dan ayahanda aku pi kenduri kawen anak sepupu ayahanda aku, tp xjadik..
sebab akak aku mengajak aku pi JB, jalan2 katanye, bawak 'bakal menantu' dia jalan2 johor.. xpenah pi johor rupanye dak tu.. huhuhuu..so, mak ngn bapak aku terpaksalah pi sendri..

kitorg gerak lambat gak, kol 2 xsilap..
sampai sana round2 JB jap..then pi menyinggah Angsana..
adoii, dah lama aku x pi JB nih, nasib baik xbanyak perubahan..
kitorg makan kat sana, anak2 fruit aku nak makan pizza..
[kat batu pahat ape xde pizza ker?]huhuhuu.. layankan jer..
setelah menjamu selera, baru lah berangkat pi Danga Bay, xjauh dari Angsana..
just lepak2, tgk budak2 main permainan yg ada mcm kat funfair.. hihi..
malamnye baru kitorg balik.. sampai umah hampir kol 11 mlm...

bawah ni slide show beberapa pic yg ada untuk tonton korg.. ngeee..
cerita selanjutnya akan bersambung dalam part 2.. tunggu.. hihi



nota tangan:
Seronok gak layan budak2.. aku?dah mcm bapak budak.. huhuhu

3 comments:

miSz.haNie said...

bestnye dier blk kg..
hehehehe
anak fruit dh bwk blk calon menantu
bapak fruit nih..
bila plak nk bwk blk..?
hahahaha
[fruit apa...durian belanda kah??]
ngee~~~

cik wanie said...

wah wah wah,
bercuti yer,
bestnyer bila dpt jumpa keluarga kan,
huk huk huk...

wanie pun maybe akn pulang ke johor jugak nanti,
hehehehehe

Hanya Aku Sorang said...

misz hanie..

anak fruit dah xsabar nak bwk bakal, bapak fruit mentain cool..hahahaa

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

cik wanie..

best la jugak.. sekali skala.. hihi