BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, January 10, 2009

Kecik-Kecik...

Semalam aku terbelek2 album lama aku..
masa kecik2.. huhuhu.. nasib baik ada gambo
untuk dijadikan kenangan..
then mintak tlg abg wari scan 2 3 keping gambo
kecik2 aku..huhu..

Ari ni tak de buat ape..
Just mengadap my lappy kesayangan aku ni.. hihi..
Si Shazalee ada ajak pi tgk muvie kat KLCC,
tapi rasa malas lak nak kuar..
nak abiskan masa kat umah..
[poyo jer...haha]
So, ape lagi aku dok mengupload gambo2 aku masa kecik2 dulu..
Ni la dia... hihiii

Gambo 1:


Comel tak? ngeee...
Debab kan? wakakaaa..
Masa ni aku xpandai nak jalan lagi..
Ntah berapa bulan ntah.. lupa nak tanye mak aku.. hihi..
so terpaksa masuk dlm baby chair..
[cuba tgk baby chair awal tahun 80-an, klasik sungguh kan?.. hihi]..


Gambo 2:


Yang ni gambo masa umur aku antara 2-3 tahun..
dah mula comot.. hahaa..serabai jer kan?
tapi tetap comel k.. wakakaaa..


Gambo 3:


Yang ni pulak umur aku dalam 5 tahun..
dah pandai bergaya,
tuck-in lagi k.. hihi..
cuma aku xpandai nak senyum..
serius jer muka kan..
sampai sekarang xpandai nak bergaya
depan kamera.. mmg tidak ditakdir jadik model..
wakakaaaa...

Inilah serba sedikit gambo masa aku kecik2..
Banyak beza ker kecik2 ngan dah beso?

nota tangan:
Kadang2 jadik budak kecik lagi elok sebab xperlu nak pikir mcm2 perkara...

11 comments:

cik wanie said...

cutenyer bf i nie masa kecik2,
hehehehehehe....

hurm,
apapun u mmg cute sgt2 syg,
mcm nak picit2 jer muka u tue,
hehehehehehe:)

Hanya Aku Sorang said...

wanie..

bukan masa kecik2 jer i cute k..
[matilah kene carutzz]

jgn la picit2 muka i, sakit tau.. huhhuu...

cik wanie said...

maksud u sampai skg u still cute lah yang,
huk huk huk,
tragis sgt kan,
yg penting i suka tang GIGI u tau,
hik hik hik hik....

smile skit kasi nampak GIGI :P:P:P:P

Frid Firdaus said...

comel nye...
lain la...
cam nak cubit2 je pipi time baby tue...

Anonymous said...

setuju dgn kata2 nota tgn u tu...

joey said...

ko memang kan...asal aku dtg sini ader jer entri baru...hahaha..bagus..bagus..

eh...gambar zaman2 gonjeng semua keluar ek...ahaks

Hanya Aku Sorang said...

cik wanie..

hep!jgn sebut pasal gigi k.. sensitip!! hahaha...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

frid..

comey ke? hihi.. pipi skrg xnak cubit ker? wakakaaa...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Anonymous..

ya..kecik2 xpayah nak pikir ape2.. yg tau, main jer.. huhuu..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

joey..

ikut musim la bro hapdate2 nih... huhuhuu..
gamba gonjeng xpe, jgn org yg gonjeng... hihii

cokelet said...

Assalamualaikum..salam kenal saudara

Hanya Aku Sorang said...

wa'alaikumussalam..salam kenal cokelet..:)

[yAN!e][pUTraJAya] said...

alallala...tomey nyer dier.....

meh sini nak cubit PP tu meh...
heheeh

(^_^)

::_Yanie Putrajaya_::


*********************************

Hanya Aku Sorang said...

tomey ker yanie?? hihi.. skrg ngn dulu mana lagi tomey.. larikkkk....