BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, January 11, 2009

Seharian bersama Oyin..

Pagi2 lagi hanfon aku dah bunyik..
[xdelah pagi sgt..dah kol 10 pon..ngee..]

"Wey, aku dah gerak ni.. Naik LRT Putra kan? Turun mana?"
kedengaran suara oyin..
"haaa..ok... ko turun kat taman bahagia.."
aku jwb sambil mata terpejam lagi..

Aku blurr sekejap, apasal oyin nak mai sini?...
ooo rupanye aku dah janji ngan dia
nak bawak dia carik dress untuk dia pi dinner akhir bulan nih..

Kol 11.30 dia sampai..
niat hati nak pi Shah Alam,
tapi aku bawak dia pi One Utama..huhu..
kat sana, lepas 1 butik, 1 butik kitorg masuk...
dia pon lepas 1 dress, 1 dress dia try..
akhirnya dapat gak dress yg dia berkenan..
kat butik Tangoo..
harga tak hagak2..rm309.00..hiihi..
kayo betol minah ni, time Mega Sale ari tu xmo carik.. huhu..
Bajunye lebih kurang camni la bentuknye..



Dah nak senja baru balik..
Anto dia lek Putrajaya..
[tak mo dia naik tren..]
xkesah pon..asalkan dia blanjer... ngeee..

nota tangan :
Tak larat nak amek gambo..penat.. tapi puas sebab melayan pompuan carik dress.. [bleh??? ;P]

18 comments:

cik wanie said...

oh kluar ngn oyin,
hehehehehehe,
x ajak skali pun,
i pun nak cari dress,
hehehehehehe,
bluek!!!!

Hanya Aku Sorang said...

camner nak ajak.. u kat sana, i kat sini.. huhuuu...

joey said...

aaaaaaaaaaaaaa.............


sib baik dia tak bawak masuk butik la senza kan....ermm....apa2 la aku mengarut pepagi senin nih..hahaha

cik wanie said...

ala yang,
nak seribu daya,
x nak byklah dalihnyer,
huk huk huk
(tetap nak menang kan)
bluek!!!!!!

u dah x sayang kan i kannnnn

Anonymous said...

alaaaaa....
klau dak VF tgk blog ko ni....x surprise lh dress aku uwaaaaaaaaaa

siap letak harge lg...kantoi kantoi muahahahaaaa


*Oyin*

Hanya Aku Sorang said...

joey..

nape ngan butik la senza.. ko punye ehh.. hihi.. ntah la, klu masuk pon bukannye hingat..huhu

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

wanie..

sayang la sayanggg... nggeee..;P

Hanya Aku Sorang said...

oyin..

alamak, ade ke budak2 ko nak tgk blog aku? xpelah, harga tu yg penting.. mahal tuh.. leh dapat hanfon nokia 3310 sepuluh bijik.. wakakakaaaa

[yAN!e][pUTraJAya] said...

bila nak kuar dengan cik yanie lak nih...?

hehheheh

(^_^)

::_Yanie Putrajaya_::


*********************************

miSz.haNie said...

pasni nk hajak uncle g round2 soping mall KL la..
hahahahaha

Hanya Aku Sorang said...

alamak.. pas entry ni kuar, ramai lak ajak kuar pi shopping nih.. adoiii aii... huhuu..
[macam berbini 2 3 lak.. wakakakaaa]

Tokyo BLUE said...

alamak.. mood shoping melanda! haha

Hanya Aku Sorang said...

hahha.. ko pon xnak ajak aku pi shopping ker?? ;P

cik wanie said...

hehehehhe,
yeah yeah,
u sayang i lagik,
i pun sayang u jugak,

kalau u sayang i,
nanti u temankan i pergi shopping ok,
blh kannnnn SAYANG,
hehehehehe

Hanya Aku Sorang said...

boleh.. ape saja..
[waahh.. matilah kene carutz ngn bf wanie..]

cik wanie said...

bf?
sori yer,
i'm still single ok,
i berhak nak kluar ngn sesiapa saja termasuk u,
sayang,
so blh kan kita pergi shopping sesama,
plzzzz syg...
(tetiba emo kejap)
gtue:P

Hanya Aku Sorang said...

boleh la... xkesah pon.. ngee..

[terasa mcm goreng pisang panas lak.. hanie, wanie n yanie... berebut2.. kakakaaa]

cik wanie said...

sayang,
ok lah tue,

tiga NIE berebut?
(REBUT KER??)

waNIE
yaNIE
haNIE,

wakakakakakakakakka....

sudehhhhhhh

miSz.haNie said...

rebut uncle???
tak hinginnnnnn!!
hahahahahaha