BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, January 24, 2009

Hanya Aku + Cuti + CNY

Sok pepagi aku dah gerak lek kg..
Kali ni aku xsendrian,
anak fruit aku, syafiqa ngn kawan dia pon lek sama ngan aku..
ok gak, xdelah aku bosan..
ada gak kawan borak2..

[with syafiqa..anak fruit aku.. huhu]


Time cuti aku mmg tak on9..
rasanye tak de masa nak on9..ngee..
[padahal tak de broadband..hihi.. kat umah aku ade wireless.. free ok..haha]
malas la nak lepak2 kat restoran yg ada wifi..

kepada kaum cina yg menyambut Chinese New Year,
aku ucapkan Happy CNY la kat korang..
rasanye tahun ni tahun lembu..
aku pon tak tau ape "ong" tahun ni.. hihi..

Aku ucapkan selamat bercuti gak pada kengkawan semua,
mana yg lek kg tu, hati2 jalan raya..
mana yg jalan2 holiday, pon sama gak..
ingat, penumpang belakang pon kene pakai seatbelt occay!!


nota tangan:
Ingatlah org yg tersayang... ngee..

5 comments:

El-Zaffril said...

Balik kg tak ajak... kalau tak bleh aku saing... takde la aku tersadai kat kl ni tiket takde...

[yAN!e][pUTraJAya] said...

hati2 pulang ke kampung khai...
wah...anak fruit ker...
ingat kan aweks tadi...

geggege...take care...n hepi holiday...

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥
*********************************

eQbalzack said...

nak limau.....

Tokyo BLUE said...

happy chinese new year

Hanya Aku Sorang said...

El-Zaffril...

Alamak, sorry arr bro..aku xde no phone ko..klu x leh gak aku tompangkan ko kann? kan?.. hihihiii.. next time jer la yer.. ;)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Yanie..

anak fruit larr..hhuuu..mcm awek jer kan?ngeeee....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

abg Eqbal..

limau tatak ada lorrr... sulah abis.. ngeee...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

tokyo blue..

happy Chinese New Year.. :)