BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, January 4, 2009

Jangan Pernah Selingkuh..

Selingkuh..
Bahasa Indonesia bermaksud curang..
Entry aku kali ni bukan nak ajar bahasa Indonesia,
ataupon nak berbicara pasal kecurangan,
tapi nak share citer pasal lagu yg berkemundang dalam blog aku ni..
ada gak yg tanya aku,
"lagu ape tu? sape penyanyi dia..xpenah dengar pon?"
Tajuk lagu tu
"JANGAN PERNAH SELINGKUH"
ANGKASA BAND.. dari Indonesia..
Ekcely sebelum ni aku xpenah pon dengar lagu ni,
aku try download, sedap lak..
agak sempoi..
lirik pon xberapa sarat ngan puitis..
mudah difahami..
video muziknya pon simple..
ape2 pon aku enjoy ngan lagu ni... ;)


nota tangan:

nasihat untuk korang... JANGAN PERNAH SELINGKUH!.... ngeeee ;P

8 comments:

[yAN!e][pUTraJAya] said...

daku ngak pernah SELINGKUH sama kamoo...wahai sahabat ku KHAI...

he he he....try test bahasa indon pepagi2 nih...ahaks~~~

sedap la munyik2 nyer...

(^_^)

::_Yanie Putrajaya_::


*********************************

Hanya Aku Sorang said...

hihi.. pandainye dia... ;P

gue pon ngak selingkuh sama kamo dong.. huhu.. bleh?

miSz.haNie said...

aik..
de PATI la pulak kat sini..
mn punyer nih..jawa timur?? lombok??
ahahahahaha

joey said...

hai...tak sangka ada happyness kat tajuk...wakakaka


anyway..selingkuh...cam lagu matta jer...ahahaa

Hanya Aku Sorang said...

miSz.haNie

bukan hang ke PATI? kik kik kik...
ntah la, uncle pon xtau mana dia dtg. hihi

Hanya Aku Sorang said...

joey

'happyness' tu buatkan nampak mcm sweet jer.. hahaha...

matta? ntah..tau lagu ketahuan ngn jatuh cinta lagi jer... huhu

Helmi said...

tertarik dgn perkataan selingkuh tu. hehe. tapi betul2, selingkuh tak elok arh.

Hanya Aku Sorang said...

Helmi..
tertarik? ada yg menarik ker? hihi.. nasihat abg ni, jgn pernah selingkuh ya... hihi