BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, January 22, 2009

Hanya Aku + Sesema + Sibuk


Dah dua ari aku kene sesema..
Rasanye musim sesema kot..
Ramai gak yg batuk, demam..
musim buah limau la katakan...huhu..

aku terpaksa bekerja dalam keadaan sesema..
banyak bende yg nak kene siapkan sebelum
cuti raye cina..

sebut pasal cuti raye cina, aku tak de lah cuti lama sgt...
ada org sampai amek cuti lelama..str8 seminggu..
kebetulan 1 Feb ari Wilayah, so forward ke ari Senin..
diorg pon amek kesempatan la.. 3hb (Selasa)baru keje..
aku? 28hb dah keje..huhu..


Pas cuti raye cina, aku akan mula busy ngan aktiviti sampingan..
31hb ada program gotong-royong..
pada ari gotong royong tu ada lak senam robik n poco2..
so, aku terlibat gak.. adoii 28 ngn 29 training menari2 nih.. ngeee..
sronok gak sebenarnya, sebab aku dah lama tak libatkan diri dlm menari2 nih..hihi
tak de lah terasa preasure sgt pasal keje jer kan.. huhu

then, 5hb sampai 8hb aku sibuk gak..
aku terlibat dalam AJK Penginapan VVIP
kat Sheraton Hotel, Subang Jaya..
sempena Hari K***** Sedunia pada 7hb Feb..
Aku ok jer.. cuma keje2 kat opis akan pending la.. huhu

10hb lak, aku dilantik menjadik EMCEE sempena majlis perpisahan Timbalan Pengarah..
huhu.. nape aku? adakah suara aku sedap? adakah muka aku ensem? ngeee...
Actually diorg dah cop muka aku muka emcee kot..
sampai pencen la jawabnye.. huhu..

Setakat ni jer yg aku tau, kesibukan yang akan melanda..
penuh ngan pelbagai aktiviti..harap semua berjalan dengan lancar..



nota tangan:
tak sabar nak lek kg.. windu kat mak.. huhu

7 comments:

cik wanie said...

mmg suara khai sedap apa,
sbb tue wanie suka berbual ngn khai,
gtue kan,
hik hik hik....

rindu kat mak yer?
nanti kim salam kat "mak " yer,
hehehehehehe:)

miSz.haNie said...

kat ai..x wendu ke?
hahahahahaha

jgn lupe mkn ubat.. n rest bebyk k..

eh..xpe..
dh ade org tlg jage kn..
hahahahaha
[mati la kene caruts kang!]

selamat bercoti!

Frid Firdaus said...

Sama la kita...kalau bab emcee muka kita je la...
tapi best gak...femes ape...
kira kita org penting...
anyway semoga khai cepat sembuh...
have a great holiday deary fren...
berhati-hati di jalan raya...
hugs~

[yAN!e][pUTraJAya] said...

selsema gak eh...?
hhehhe..

makan ubat k....

insyaAllah bulan 2 ni ada gather2 bersama yanie & dak hanie di tasik putrajaya...mau join kah?

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥
*********************************

Anonymous said...

wah wah wah
domam ko?
heheheheh

sape suh demam?:P

=nen=

Hanya Aku Sorang said...

cik wanie..

sedap ker? suka ker? ngeee...
insyaAllah, nnti khai sampaikan salam..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

miSz.Hanie..

kat u mmg i windu sesangat..

[mmg ko nak kene carut ni dakhanie.. siap ko! ;P]

Hanya Aku Sorang said...

frid..

haha.. femes kan..
[terbayang nak jadik emcee masa AJL24.. ngeee]

have a great holiday too... :)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

yanie putrajaya..

dah ok dah sesema..

bulan 2? insyaAllah..klu jadual x penuh.. ngee [mengalahkan PM]


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

nen..

aiyoo..xde sape2 suruh aku demam lerr... huhuuu