BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, January 28, 2009

Hanya Aku + Holiday (Part 2)

Macam bagus jer kan ada part2 ni.. hihii..
sajer jer.. ok, kali ni aku nak citer 2 ari seterusnya..ngee..

Isnin (26/01/2009)

Raye Cina..
aku xde ape2 program..
ingat nak menziarah 'keluarga cina' aku..
untuk makluman korg, atok aku sebelah my mom adalah chinese..
tp muka aku dah xde lansung menampakkan muka chinese.. huhu..
tahun ni kitorg mcm malas lak nak raye..
sebabnye..
kat umah abg sulong aku ada buat shooting drama..
hahaha, mcm kelakar jer..
Senario buat pengambaran kat umah abg aku [kg parit hj. salam]..
akan ditayangkan dalam bulan 5-6 nnti..
yg ada, azli, lan pet2, wahid, hamdan ngan pelakon pompuan, bienda..
aku xdelah excited sgt jumpa diorg..
lain la rosyam noor ke, fasha sanda ke, excited gak.. ngee..
pada aku senario mmg xsombong.. lagi la si Lan pet2,
melawak 27jam jer.. xdenye serius.. hhuhu..
aku xde lak nak amek2 gambo ngn diorg.. ntah la..
aku ni lain sikit, xsuka nak bergambo ngn artis..even artis2 meletop..
org kata aku poyo.. hahaaa... ye kot..
ape2 pon korg tgk la eh slideshow kat bwh ni..
ada gambo ckit2 yg leh ditontonkan.. :)


Selasa (27/01/2009)

pagi2 aku dah bersiap2 untuk lek KL..
konon xnak jumpa traffic jammed..
tapi kene gak..dari PD sampai nilai..
pas tu aku exit elite highway..
nasib baik xjammed..
smpai umah, penat then tido.. ngeee..


nota tangan:
excited nak jumpa Adibah Noor jer.. ngee

4 comments:

Frid Firdaus said...

sama la kita...
tak suke bergambar ngan artis...

Hanya Aku Sorang said...

frid..

artis yg suka amek gamba ngn kite kan?? hihhiii

Frid Firdaus said...

tu arr...
penat nak sembunyi...

Hanya Aku Sorang said...

frid..

xboleh blah kan? hahaa