BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, January 3, 2009

Layanzz...

Dalam aku 'berpantang' dari sakit,
aku xde buat pape..
dok umah jer..
kluar pon pi mkn,
pi Giant Mall Kelana Jaya,
'cuci mata'..ngeee....
dah xde nak buat pe, aku layan satu citer nih..
hahaha, korg mesti gelak..
aku layan citer SpaQ2..
Dulu masa season 1 aku layan gak,
tapi xabis sebab aku kene pi kursus..
Now, dah ada season 2..
aku mcm blur sekejap, kene rewind lek memory aku.. huhuu..
ape2 pon aku suka si ifa raziah yg agak bersahaja..
yg lain tu, biasa2 jer wataknye..
maybe baru lagi citernye.. org kata xpanas lagi..
sape2 nak layan episod yg lepas2, leh la layari

nota tangan:

teringin nak hidup jadik org kaya, tapi pasti menyusahkan.. baik jadik org sederhana.. huhuu

4 comments:

[yAN!e][pUTraJAya] said...

"berpantang" dari lepas cabut GG kah?

hehhehe.....

(^_^)

::_Yanie Putrajaya_::


*********************************

Hanya Aku Sorang said...

hihiii.. ha'ah la.. xkan berpantang lepas bersalin.. ngeee

joey said...

wakakaka..aku tak brapa layan sgt spa q 2 neh...

masa spa q 1 dulu aku der tengok and follow citer dia...almaklumla time tuh terperangkap kat kolej....siap tgk secara online lagi...hahahaha


me pun nak jadi orang kaya ...tapi Tuhan jer tak kasi... kalau tak faham..ahaha ..sila baca
CHOICES AND CHANCES, GRACIOUSLY MORPHING..on my site...

Hanya Aku Sorang said...

ok.. nnti aku pi tgk.. huhuu..