BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, February 22, 2009

Hanya Aku + Fantasi..

Pernah tak korang berfantasi nak jadik ape?
Maksud aku, jadik pari2 ker,
jadik hero ker, jadik jahat ker...
bukan berfantasi yg bukan2 yer.. ;P

Bukan ape, tadi aku borak2 ngn sorg sahabat ni..
dia nak aku jadik model dia..
dia tanye aku nak jadik ape..
hihihi.. aku ckp aku nak jadik spiderman.. ngeee...
dia ckp xkan dia nak buat baju spiderman lak..hihihihii..
klu ada pon aku xmo pakai ler, giler nak pakai baju spiderman?? hahha..
baju sempit2..badan aku ni bukannye berketol2 yer.. huhhu..



then, pikir punye pikir, aku ckp aku nak watak jahat..
Nak jadik dracula..hahaha..
leh gigit-menggigit..[gatai ko!] hahaha..
tapi dracula mmg dah biasa sangat..
pada aku hantu paling smart dalam dunia ni.. hihhii..
dan aku rasa aku xsesuai ngn watak dracula..huhu


Pas tu dia pon dpt idea,
katanye agak sesuai ngn aku..
nak tau ape? werewolf ataupon wolverine..
huhhuuu.. mmg aku suka wolverine..
mcm ganas gitu..haha..tapi muka aku tak cukup ganaz..
boleh ker?huhuhuu..

boleh ke tak, semua ni atas kebolehan dia..
baru tau dia berjaya ker tak dalam bidang persolekan, kan?
ape2 pon aku support dia, kawan2 kan..
kalu kwn tak tolong kwn, sape lagi nak tolong?
tak kan musuh lak..huhhuu..
so, tunggu.... hihhihi ;P


nota tangan:
leh ke aku jadik model?xcukup inci, xcukup ensem, xpandai nak catwalk..huhhu

9 comments:

cik wanie said...

x dpt bayangkan kalau khai pakai baju "SUPERMAN",
hahahahaha..
mesti encem kannnnnn,
lalalalalalallalala:P:P:P

miSz.haNie said...

drakula muker jambu..
kene kokak pn i rela...
wakakakak
[dush!! gatai ko dak hanie]

Hanya Aku Sorang said...

hahaha..mana ensem..muka dah tertutup ngn topeng..

jeles ngn anak fruit, diorg dpt beli baju spiderman.. huhuhu

Hanya Aku Sorang said...

dakhanie::..

shiut jer ckp jambu.. huhu.. ok ape, dracula muka jambu.. hahaha.. bukan khai yg kejar org, org yg kejar khai yer.. hahaha [pasan jap]

[yAN!e][pUTraJAya] said...

he he he...dak hanie rela kena kokak eh...

cik yanie laaaaaaaaaaaaaaagi rela...keskeskeskes.....

kalau ada drakula JAMBU BATU cak khai....

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥
*********************************

Hanya Aku Sorang said...

yanie::..

alamak, makin rmai ler yg volunteer nak kene kokak ngn khai...huuuhu..

miSz.haNie said...

sape kata nk suh khai kokak..
xmo!
kang dpt TIBI..
hahahahahaha
**matilaaa

Frid Firdaus said...

ayoo...sukar untuk digambarkan khai berwatak photographer yang memakai pakai spiderman...
gila jambu!!!
kalau i ni org jahat...tak sempat nak lawan i da stop lawan mulut...
tak sanggup ar...

Hanya Aku Sorang said...

dakhanie::..

cipan bertandok hang!!


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Frid::..

cuba u tgk lek citer spiderman, muka dia mcm muka i kan? ngeeee [pasan!]

nape stop frid? kagum ker? lalalalaa