BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, April 7, 2009

Hanya Aku + Anak Fruit


Last weekend, aku lek kampung..
balik dalam keadaan demam..
aku kene sesema ngan batuk..
kali ni teruk gak.. huhu..

citer pasal anak fruit aku..
Alhamdulillah, ahad lepas aku dapat sorang lagi anak fruit..
Anak akak aku.. baby boy..
tak kesempatan aku menjenguk dia kat hospital besar batu pahat,
walaupon masa tu aku ada kat kg..
dia bersalin dalam kol 4 dan bas aku lak kol 5.30..
xpelah, asalkan dia dah selamat melahirkan anak yg ke-4..
semuanya lelaki.. xcapai hajat dia nak anak pompuan... huhu..
xpelah, rezeki...

sebut pasal anak fruit,
makin ramai rupanye..huhu..
aku kira2, dah 23 org..
15 lelaki, 8 pompuan...
macam2 perangai..huhu..
sama mcm dalam gambar kat atas tu.. huhu

family aku mmg family yg besar..
adik beradik aku jer ada 10 org..
[aku anak bungsu yer.. sebab tu xkawen2 lagi.. hihi]
seronok pon ada kalu ada big family ni..
seronok time raye, time kompol sama2..
boleh runtuh rumah beb!..huhuhu...

anak2 fruit aku ada yg dah besar2..
ada yg dah kawen pon..
anak sedara aku yg sulong..
sekarang ni dia tgh tunggu kelahiran sulong anaknya..
dan aku menunggu kelahiran 'cucu fruit' pertama aku.. muahahaha...
dah jadik atok rupanye aku...
yg pasti mak ngn bapak aku xsabar2 nak tgk 1st cicit dia..
InsyaAllah...:)


nota tangan:
bile la leh dapat anak sendrik.. ;)

9 comments:

roon itawaza said...

bila...urm...bila abg khai dah jumpa calon isteri la...haa...haaa...

El-Zaffril said...

Banyak gile anak sedara kau... huhuhu...

Lee said...

hukhuk
lol..nak anak gak ropenye..
hehe
umh semai bakti ramai yg menunggu mak ayah angkat..
g la adopt sorg due..
ngeeeeee

Frid Firdaus said...

bila You jadi supplier.
huhuhuhU~

Hanya Aku Sorang said...

roon itawaza::..

ngeh ngeh ngeh... ada isteri, ada la anak.. ye idak??

Hanya Aku Sorang said...

El-Zaffril::..

ha'ah.. banyak giler... bayangkanlah tim raye, kopak duit den... huhu

Hanya Aku Sorang said...

Lee::..

kat semai bakti tu anak org... aku nak anak sendrik lerrr...

Hanya Aku Sorang said...

Frid Firdaus::..

motip i ken jadik supplier?

miSz.haNie said...

haa..
tak reti2..
KAWEN LA CEPAT2!!
hahahahaha