BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, April 28, 2009

Hanya Aku + Sesema


Pagi2 lagi aku dah bangun,
but i don't think yg aku akan kene sesema..
adehh, ingatkan tido awal aku akan berada dalam keadaan cergas,
tapi sebaliknya...

dah lama gak xkena sesema ni..
risau gak kenapa tetiba sesema,
pulak tu mcm2 penyakit dah timbul kat dlm dunia
sekrang ni berkaitan ngn sesema..
dulu sesema burung, skrang sesema babi..
adehh, mintak dijauhkan....

ari ni disebabkan aku xberapa nak sihat,
aku xkuar pi inspections pon..
lagi pon group aku xcukup..
aku just dok opis, buat keje ala kadar
sambil ber'facebook'..huhuhu..

hari ni lak panas semacam..
bukan takat ari ni jer, semalam2 pon sama..
maybe salah satu kesihatan terganggu adalah sebab cuaca..
aku mmg xberapa arif pasal bende2 camni sebab aku bukan doktor..gegegege..
sebut pasal doktor, ada lak sahabat aku bermurah ati
bagi ubat-ubatan kat aku yg sedang dilanda sesema ni..
delivery lagi.. hahaha..
ape2 pon thanks bebanyak... terharu aku.. hihihi..
esok harap2 aku kembali sihat dan kembali tersenyum.. ;)



nota tangan:
sakit dapat mengurangkan dosa2 kecil...
[kene banyak berIstighfar]

2 comments:

Frid Firdaus said...

sama-sama *tetibe berangan...
get well soon dear!

Cik Wanie said...

apa?
selsema babi?
ayok takutnyerrrrrr,
hhik hik hik..

apapun Get Well Soon....

smile:)