BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, April 9, 2009

Hanya AKu + Cekgu @ Nurse?

"Aku rasa ko sesuai carik bini cekgu ataupon nurse"
sahabat baik aku bagi pandangan..

"Erk..aku x taste kat cekgu sebab cekgu ni selalunya garang2... nurse lak aku x berkenan sebab cara dia layan patient kasar giler"
aku pon bg pandangan..

"abeh, ko ingat aku suka la kat Pegawai K***** mcm ko? mwahaha"
sahabat aku perli aku...





hampeh tol.. aku terkena balik..
bile pk2kan balik, ye tak ye gak..
xsemua ape yg kite suka org suka..
xsemua yg kite xsuka org xsuka gak..
ape2pon mmg manusia x perfect..
so, sape pilihan aku?
cekgu ke nurse? huhuhu...


nota tangan:
yang mana satu..idaman kalbu..

11 comments:

Lee said...

huahaha

aku mmg tetunggu entry yg gaya ini..

aku rse better ko pilih nurse..

xde la ko salu half day hahahahaha

erkkk..

aku pon same..T__T"

cik wanie said...

x kisah lah nurse @ chekgu,
asalkan org tue pandai masakkan *masak lemak cili padi* kan....

hik hik hik

Frid Firdaus said...

I rasa sure u dapat pramugari...
bwahahahaha!

Hanya Aku Sorang said...

Lee::..

aku slalu halfday pon bukan sebab sakit2 yer, aku pi shopping, pi tgk muvie, jalan2 cuci mata.. mwahahahaa.. [alamak terkantoi ngn boss]

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

cik wanie::..

tau xpe, kene test masak dulu baru leh jadik calon isteri khai... mwhahahahaa...


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Frid Firdaus::..

pramugari? erm.. makan ati la i nnti...
xpon i pasang2 2 3 org... sebab dia slalu fly...hahaha

Frid Firdaus said...

kan...

Anonymous said...

din,
aku cikgu!
hahahahha

:)
-nen

Hanya Aku Sorang said...

Nani::..

aku tau ko cekgu yg comel lagi manis... tp ko dah berpunye.. xmo kacao.. hhuhuhuu

Arlina Rosli said...

serious ke ni blom ada yg punya?

Hanya Aku Sorang said...

Arlina Rosli..

xde sape org nak la awak... huhhu..
awak cekgu ke nurse?? hihihi

roon itawaza said...

amboi...

Hanya Aku Sorang said...

roon itawaza::

seri langkat kuala tungkal..amboiii.....
[mwahahaha]