BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, April 14, 2009

Hanya Aku + Kesibukan


Pagi2 sampai opis, aku agak dizzy..
mcm nak tintong pon ade..
tgk meja berserabut..
adoii hai..
aku kemas ape yg patut..

aku pi jenguk pantry, ramainye org bersidang..
xjadik aku nak buat coffee..
tunggu diorg blah dulu..

tgh dok setting keje aku, tetibe chief aku dtg..
meluahkan perasaan kat aku..
bukan luahkan perasaan cinta yer..huhu..
dia mintak tolong aku siapkan keje dia..
dah due date..
kesian pulak aku tgk, so keje2 aku ketepikan dulu..

aku jenguk kembali ke pantry, dah xde org..
atas meja terhidang epok2 (karipap), sardin pon ade..
wah, sedapnya..cepat2 aku turun beli roti gardenia..
dah mkn, aku pon mula la buat keje yg chief aku mintak tolong..
bnyk giler nak siapkan..

dalam masa yg sama, ada pulak kengkawan sms, call..
aduhh serba salah aku..tp aku terpaksa ignore diorg..
sorry buddies..
kesibukan aku sehingga melangkau waktu lunch aku..
sehinggakan nak pi toilet pon boleh dikira..
[selalunye bnyk kali pi toilet..huhuhu]
leka buat bende alah tu, jam kat tangan dah kol 5.00..
Alhamdulillah, siap gak..
then aku sambung buat keje aku lak..
lek umah kat kol 7... huhu..

dalam kesibukan ni, ada lak org mengamuk dalam opis aku..
xde la sampai bawak parang..
hanya sebab printer..
adeh, malas nak citer..
panjang lebor..
ape2 pon ari ni adalah ari yg memenatkan.. huhuhu...


nota tangan:
xtau ape yg ada dalam kepala... blurr...

6 comments:

Frid Firdaus said...

Da agak da!
kalau tak keje u kan kacau org...bwahahahaha!

SuFy said...

hye..hehe...same lar, dtg opis je...feel so dizzy..anyway, awk keje ktner...jgn blur2..tenangkn ati..heee...singgahlah ke site sy k/....sy follow awk ni...

Hanya Aku Sorang said...

Frid Firdaus::..

ape yg u agak? ape yg i kacau org?
[tgh pk.. huhu]


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

SuFy:
hye awk..thanks jenguk my blog..
sy keje kat kelana jaya.. keje biasa2 ajer.. huhu...
awk comel ler.. hihihi..
[menggatal lak aku..]

rhapsody LiN said...

h0h0~
stress giler klu banyak keje..
kalau lin, lepas submit assigment msti trus g enjoy. bagi relaks otak for the next assigment
ngee~
:p

Hanya Aku Sorang said...

rhapsody LiN::

mmg stress dik..
takat buat assigtment tu, just 27% jer dia punye stress.. pas ni dah keje baru awak tau.. hihi..
[pandai jer aku ni kan?huhu]

Frid Firdaus said...

i da agak da u bz...
kalau tak sure u da buzz i kat ym...
kan...